Aki tud, az segítsen kérem! Sűrgősen kellene bioszra:') Valaki tud segíteni?
1.Mi teszi összetettebbé a béka csontvázát a halakéhoz képest? Mivel van ez kapcsolatban?
2.Milyen a gyík geincének alakja és hossza? Miért ilyen a gerinc szerkezete? Hogyan helyezkednek el a végtagok?
3.Hogyan módosult a madár mellső és hátsó végtagjainak váza? Mivel függ ez össze?
4.Mely állatok vázához hasonlít legjobban az emlős csontváza?
Míg vársz a válaszokra, keresgélj az interneten.
Az legalább megmarad benned.
.
Milyen suliba jársz, hogy ma 7:33-kor kapod azokat a kérdéseket, amikre sürgős választ vársz?
Egyesével szépen rá tudsz keresni, a kérdésbeli kulcsszavakkal. Google a legjobb barátnőd. :)
Tessék, nem vagyok szőrösszívű, itt a legelsőre egy anyag, benne van a béka csontvázára vonatkozó infó:
És csatlakozom a 2-es kérdéséhez: hogyhogy suliba menés előtt két perccel jutott eszedbe a hf???
4. Utánna néztem Googlen, viszont semmi pontos választ nem találtam a kérdésekre.
Viszont már minden rendben.
2.és 3. Köszönöm a válaszotokat!
Online tanítás van jelenleg nekem, és a biosz tanárom "okos ötleteinek" hála gyorsan kellett ügyködnöm, mivel ezen kívül még hét dolgozat meg egyebek voltak leadásra, időkorlátra.
Hol van online oktatás??
Az összes suliban jóideje jelenléti oktatás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!