Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem bunkóság ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem bunkóság ilyet kérni?

Figyelt kérdés

Szóval mikor a párom hazaér akkor én szeretnék beszélni vele.

De ő meg azt szeretné hogy hagyjak neki fél egy órát.

És csak utána szoljak hozzá.

Azt mondja ki akarja fújni magát.

De most tényleg le kéne nyelnem, hogy nem kiváncsi rám?

Vagy ez tényleg bunkóság?

#bunkóság #Kifújja magát
2022. máj. 14. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem bunkóság!

Teljesen normális, hogy az ember hazaér, és megpihenne, és nem akar komoly dolgokkal foglalkozni, csak lepakol, átöltözik, leül kicsit. Nyilván te is megteszed, de te az üres lakásban. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nem kíváncsi rád, pont ráér 1/2 óra múlva a közlendőd.

2022. máj. 14. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkoság. Csak gondolom fáradt, és nem akar belemenni nagy beszélgetésbe, hanem utána.
2022. máj. 14. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Megtehetné azt is, hogy hazafelé menet leül egy padra egy fél órára, hogy kifújja magát, elgondolkozzon.

Ha nem fogadod szeretettel, amikor érkezik, hamarosan ezt fogja tenni.

2022. máj. 14. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkóság. Anyukám is ezt csinálta. Hazaért munkából, mondta, hogy fél óra és a miénk, vett egy forró fürdőt, és utána ránk tudott fókuszálni.
2022. máj. 14. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj annak, hogy érdekli amit mondasz, nem pedig meg sem hallgat. Teljesen normális amit csinál. Becsüld meg hogy ilyen!
2022. máj. 14. 17:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne rád kíváncsi, akkor fél óra múlva sem érdekelné.

Az én férjemnél is előfordul ez, hogy kicsit elvonul ha húzósabb napja volt. Tiszteletben tartom a kérését ilyenkor, és kb 1 óra múlva csak rám figyel.

Nincs ezzel semmi probléma.

2022. máj. 14. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerinted bunkóság, igen. hazaér, kezet most, wc-re megy, átöltözik, iszik egy kávét, pohár vizet, kicsit kifujja magát és máris letelt a fél óra.
2022. máj. 14. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkóság, tök normális. Úgyis veheted hogy ezalatt az idő alatt felfrissül hogy UTÁNA tudjon rád figyelni rendesen. Szóval csak szerinted bunkóság, amúgy nem az.
2022. máj. 14. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkóság, simán belefér.

Tesóm (vezető beosztásban multinál) mindig úgy csinálja, hogy hazaér, kézmosás, átöltözés, és fél órát olvas, addig senki sem zavarhatja. Utána már ráér férjre, gyerekre.

2022. máj. 14. 18:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális,ilyenre nekem is szükségem van.
2022. máj. 15. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!