Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nemszeretett volna gyereket. Nemvigyàztubk, terhes maradtam. Megfogja szererni?

Figyelt kérdés

Aztán elfogadta. most vagyok az 5 ik hónapban. Néha már örül neki, simogatja a hasam, mondja higy várja, néha elmondja csak beletörödött. Mikor hogyan.

Megfogja vala szeretni, úgy igazan?

2022. máj. 14. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
De érted #10 #8as akinek 4.5 a pipàja úgy vàlaszol mintha állattenyésztés lenne a topic
2022. máj. 14. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Istenem, de buta vagy te lány 😯
2022. máj. 14. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem fogja szeretni
2022. máj. 15. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos mi is ebben voltunk.

5 hónap után becsuszott a gyerek. Én vállalni akartam érte. A felelősséget ő nem. O mar 2 exet elkukdte abortuszra.

Mondom engem nem fog! Osszekoltoztunk a 6.honapban, kb 3x ha simogatta a hasam, én vettem mindent a babának sose kísért el uh-kra.

Apás szülés volt. Az érdekelte legjobban hogy mikor mehet dolgozni mert hétköznap volt.

3 nap után jöttünk haza korhazbol másnap volt tejfakaszto buli másnap délután 6kor ért haza a 4 napos babánkhoz.

Kb 3 hónapos volt a babánk amikor azt vettem rajta észre hogy úgy foglalkozik vele mint apa a fiával. Addig semmi.

Se etetni, se fürdetni.

Keeny hónapok voltak.

Ma már olne érte!

2022. máj. 15. 19:57
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

Amint lesz lehetősége rá, el fog hagyni.

A gyereket nem szereti meg, az fix, és vszeg miután elhagyott nagy ívben tesz majd rátok.

2022. máj. 16. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Embere válogatja. Gyereket nem lehet nem szeretni.

Alapesetben minden rendben lesz. Csak te megváltozol ahogy a gyerek megszületik ő meg nem. De ez így van sok sok ezer éve.

Örüljetek neki, legyetek boldogok.

Ha az volt a cél hogy megtartsd a pasit akkor ez nem fog sikerülni, gyerek sosem segít billegő kapcsolatokon. Soha.

Ha szándékosan csináltad úgy hogy teherbe ess miközben megbeszéltétek hogy nem lesz, az becsapás, méghozzá nagyon komoly, azt örökre ásd el magadban, mer ha kiderül elég ha véletlenül szólod el magad akárhol, többet nem látod.

Azért írom ezt mert sok ilyet láttam hogy a nő magához akarta láncolni a pasit "erőszakkal", és a gyerek volt a legjobb szerintük. Azóta mindegyik egyedül álló anya gyerek meg apa nélkül nő fel.

2022. máj. 16. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
59%

Kár nyomatni a cukorhabos dumát. Ha én nem akarok gyereket és rám erőltetik, nemhogy nem fogom szeretni, hanem gyűlölni fogom.

Nem, belőlem egy gyerek idióta vigyora nem vált ki lágy érzelmeket. Az jut eszembe, hogy milyen ocsmány szegény azzal a húsos fejével. A bőgése meg főleg nem melengeti a szívem, hanem ökölbe szorul tőle a kezem.

Amíg körülöttem élnek ezek a gyerekek, addig nem zavar, nem akarok én senkinek rosszat és nem mutatom ki, ha valamit nem szeretek, ami másnak kedves. De tudatosítsa itt magában szépen minden gyerekbuzı, hogy minél jobban tolják rám a nézddecukiababuci dumát, annál erősebb az undor és a gyűlölet bennem. Pontosan olyan érzés, mint mikor nem tetszik egy szám, de valakinek az a kedvence és egész nap azt bőgeti mellettem, hogy hallgassam csak, nem tudom mi a jó, biztos megszeretem. Ahha, előbb veszem ki azt a szart a kezéből, amin játssza és baszom teljes erőből földhöz.

Ez az ember nem akarta ezt a gyereket és fölösleges reménykedni abban, hogy fogja akarni. Melletted van, mert gondolom nem akar szemét lenni veled meg terhesen magadra hagyni, ha már neki is van felelőssége a dologban, meg gondolom kíváncsi, mi sül ki a gyerektartás mizériából, de ez inkább formaság, alapvető udvariasság.

Ne akarj vele családosat játszani és a többi idióta is jobban tenné, ha nem buzdítana erre. Fogalmatok sincs, milyen érzés nem akarni egy gyereket, ha ti magatok akartatok.

2022. máj. 16. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

16

Ennyi baromságot rég nem olvastam egy kommentben. Gratula

2022. máj. 16. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:

18: Ez olyan magyar mentalitás hogy a megnyugtató hazugság az igényed.

Nem létező alternatív valóságban szeretnél élni. MO -n élsz úgyhogy akár dupla is lehet. Csak nézd sokat a TV -t.

2022. máj. 17. 10:08
 20/20 Czvera77 válasza:
44%
Nem fogja, le fog lépni. Gyereket vállalni akkor kell, ha mind a két fél egyformán szeretné. Elképesztő önzőség ráerőszakolni a másikra egy ilyen dolgot. Sajnos nagyon sok buta, egyszerű nő él ebben az országban, sokan fognak így pasit és élősködnek rajta életük végéig. Apu helyébe én lépnék, akár egy másik országba is, egy fillér gyerektartást nem fizetnék.
2022. máj. 31. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!