Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy valaki a házas anyuka szeretőjét teherbe ejtette?
Ha jól értelmezem a kérdést.
Volt egy kis vállalkozó,nem annyira ment jól a cége de azért a tanárnő feleségével és a két lányával átlagosan éltek.Egyszer csak elkezdték felújítani az iskolát, egy nagyobb vállalkozó( házas volt) akinek a gyerekei oda jártak olcsón elvállalta ez imponált a tanárnőnek. Tehát a nagy vállalkozó elkezdte kezelni a tanárnőt. Arra nem emlékszem lebuktak vagy vallott a nő,de terhes lett az biztos,mivel házasok voltak a kis vállalkozóval(még folyamatban volt a válás,vagy be se volt adva a válóper erre sem emlékszem)a gyereket majdnem a kisvállalkozóra papírozták.
Volt! A volt feleségem kapcsolatunk alatt félre ment, de akkor már nem volt köztünk semmi szex, rosszban voltunk.
Egyszer azt mondta hogy terhes tőlem! Nem szóltam semmit sem, mikor megszületett a pici akkor mondtam hogy akkor veszem a nevemre ha apasági tesztet csinálunk, mert tudomásom szerint mi már 2 éve nem éltünk nemi életet. Kiderült a vizsgálat után hogy nem én vagyok a gyerek apja! Sírt, könyörgött hogy vegyem a nevemre de nem tettem. Mint kiderült hogy gyerektartást akart kérni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!