Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tiszteljen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni a parommal kapcsolatban, mert nem tudom mit kezdjek mar vele. O volt a legelso baratom, 14 evesek voltunk amikor osszejottunk. 1 évet voltunk egyutt, majd szakitottunk es most ujra osszejottunk 4 ev utan. Mindig is huzott utana a szivem, ugyanis o volt az elso szerelmem. 2 honapja vagyunk egyutt, de olyan stilusba beszel velem, ahogyan meg soha senki. Mindennek elhord: kur..a, ribnc, nyomor…ek g3ci… megszorongatja a kezemet, dobalja a szeket, veri a falat ha nem tetszik neki valami. Vendeglatasban dolgozom es sokszor szerzek seruleseket (foltos a combom) es azt mondja erre, hogy en biztos megcsalom ot, es azert vannak ott azok a foltok, mert engem biztos valaki b@sz a munkahelyemen. Odakoltoztem hozza, feladtam az alberletemet, az eletemnel is jobban szeretem ot, mert alapvetoleg nagyon szepen banik velem csak neha (eleg sokszor) bekattan. Tenyleg mindent megteszek erte, de azt hallgatom, hogy soha nem fog bennem megbizni, mert tudja, hogy barmikor lecserelhetem. Csak a csaladjaval tud tisztelettel beszelni, velem meg ugy mint egy utolso senkivel. Megsirat nagyon sokszor es azt mondja ra, hogy jol esik neki latni, hogy miatta sirok, mert novel az onbecsulesen. Azt mondja, hogy soha senkit nem szeretett igy, de o nem tud megvaltozni, mert ezt valtom ki belole, de ettol fuggetlenul o szeret engem, es csaladot szeretne alapitani a jovoben es ha a felesege leszek, akkor mar nem fog velem igy viselkedni. Nem latom ebbe az egeszbe a logikat. Pszichologushoz nem akar elmenni, pedig nagyon nagy szuksege lenne ra. Nagyon felek tole, mert tudom mar a nezesebol, ha rossz napja van es azt biztos, hogy rajtam fogja levezetni:(
2022. máj. 13. 12:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

5,8 Nálad is vannak bajok, ha egy ilyen embert "idomítani" kezdenél!

Minden tanácsod csak fokozná a bántalmazó helyzetet, és azzal, hogy ki-belépne a kérdező ebben a kapcsolatban még tovább sérülne.

El kell hagyni, és vissza sem nézni!

2022. máj. 13. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanolyan ostoba vagy mint 14 éves taknyoskent. Megerdemled a sorsod!
2022. máj. 13. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Sosem fog tisztelni! Nem kötelező tűrni a bántást. Erre tényleg nem lehet mást tanácsolni, mint hogy kilépni ebből a kapcsolatból és vissza se nézni.

Amit meg az 5-ös/8-as írt egy vicc... te is csak fetrengsz abban a sz.rban amit még kapcsolatnak sem lehet nevezni, szerinted ez normális?

2022. máj. 13. 12:52
 14/20 anonim ***** válasza:
24%

11 a bántalmazo kapcsolatok pszixhologiáját nem erti az aki az áldozatot hibaztatja hogy nem lép le.

Es sak errol tudják osztani az észt hogy szakits.

Az áldozati es bántalmazo kapcsolatok NEM errol szolnak hogy majd az áldozat nagy mellénnyel szakitani fog!!

Es a lepontozott tanacsaim meg legalább életet is menthetnek.

Mert az aldozatot NEM SZALLNAK KI. Ezert a sok halott nő is.

Szoval ezek az áldozathibaztato tanácsok NEM tanácsok NEM SEGITSÉG.

2022. máj. 13. 12:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell nagy mellénnyel, sőt. Apukával kell hazamenni összepakolni és elhúzni. Egyedül ne állj ebbe bele vele szemben, mert 100% hogy téged fog ezúttal falhoz csapkodni, mert biztos mással b*szol a melóban és azért lépsz le, pedig ő de szeret.

Kérlek olvasd végig a kiírt kérdésed és gondold át, ha egy barátnőd ezeket írná a párjáról, te mit mondanál neki? Hogy menjen hozzá, hátha a házassági anyakönyvi kivonat hatására majd tisztelni fogják, szépen fognak vele bánni?

Gyereket egy ilyen pszichopatának? Tönkreteszed az ő életét is. És soha a büdös életben nem szabadulsz apukától. Előbb dobja ki a gyereket veled együtt az erkélyről, mint hogy elengedjen, ha gyereke lesz tőled.

Menekülj, amíg még nem késő.

2022. máj. 13. 13:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
talán kikéne dobnod. nem gondolod?
2022. máj. 13. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo ! O egy beteg ember ! Ez nem fog valtozni ! Nem babik veled jol , az csak egy tanult viselkedes. Manipulacio! Nem tanacsolom , hogy hozza menj , gyereket szulj neki ! Szepen csondben , keress magadnak lakhatast , gyujts penzt , es lepj le! Ha tudnal szuleidhez menni az is nagyon jo lenne. Minnel hamarabb ,annal jobb . A koltozest szo nelkul csinald , akkor amikor nincs otthon ! De ha nem lehet megoldani akkor amikor nincs ott , akkor hivnod kell valakit aki elkiser , mert ha ugy erzi majd , hogy kicsuszol a kezei kozul , az iranyitas , akkor akar korhazba is "kuldhet" ! az meg mit erdekel teged , hogy mi a fszt gondol ez ax ember?! Nem gondol semmit! Csak megtorni akar ezekkel a vadakkal !
2022. máj. 13. 14:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"eletemnel is jobban szeretem ot," Ebben az esetben menthetetlen vagy! Miért kellene, hogy tiszteljen? Függö vagy töle, örülj, hogy eddig nem tett el láb alol!
2022. máj. 13. 16:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Más kárából lehet a legjobban tanulni. Gondolj arra a nőre, akinek a volt élettársa kitépte a szemeit. Vagy pár éve, angliában egy fiatal lányt az exe el akart rabolni, de a csaj valahogy menet közben ki esett a furgonból és teljesen lebénult..talán pislogni már tud azóta.

Gondolj arra, jelenleg hány nő szenved el családon belüli erőszakot? Mennyinek kell félnie, hogy esetleg az exe bosszút akar állni? Még régebben olvastam valahol (nem tudom, igaz e), hogy naponta egy nő hal meg családon belüli erőszak miatt.

Vagy ott van az a nő, akit a volt párja rabolt el a gyerekével együtt egy anyaotthonból, és a lakásán megerőszakolta. Arra is gondolj amúgy, jelenleg hány nőnek kell anyaotthonban rejtőzködnie a volt párja elől?

Említeném a szegedi kettős gyilkosságot is, de az kicsit mást tészta.

De csinálj amit akarsz, gondolom felnőtt ember vagy és tudsz önálló döntéseket hozni. Innentől rajtad áll! Ha ezek ellenére mellette maradsz, a te sarad, mi szóltunk!

2022. máj. 13. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az, hogy nem felnott ember, csak nagykoru. Tinik beszelnek igy, hogy az eletemnel is jobban szeretem. Mondhatni koltoi tulzas, teljes talajvesztes, beteges kotodes. Egy felnott no nem ilyen.
2022. máj. 13. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!