Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel érdemeltem ki, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érdemeltem ki, hogy ne tiszteljen a barátom?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt a barátommal, de most már nyíltan be is vallja sajnos, hogy nem tisztel.

Én sajnos mindig is elég engedékeny voltam a kapcsolataimban, a mostani páromat pedig különösen szeretem, sok kompromisszumot kötöttem miatta. Ez lehet az oka, hogy már egy kicsit sem tisztel?

Nagyon sokszor borzalmas dolgokat vág a fejemhez, idegesítő vagyok a számára, ha érdeklődöm a programja felől, hogy tudjak alkalmazkodni, akkor én vagyok a szervezkedő hülye p**sa. Sokszor nyomdafestéket nem tűrő szavakat használ velem szemben, voltam már mások előtt f***szopó is, számtalanszor előfordult, hogy nyilvánosan megríkatott. Ezt azt hiszem, élvezi is. Folyamatosan fenyeget, hogy elhagy, ha valamiről elmondom a véleményem, lehülyéz,

Ha ő bánt meg, akkor sem kér bocsánatot, ha én nem könyörgök, hogy beszéljük meg, egész nap egy szót se szól. Semmivel nem szolgáltam rá erre, nagyon hűséges és alkalmazkodó vagyok, mindig a kedvében járok az ágyban és azon kívül is. Egy kicsit bizalmatlan vagyok, de azt hiszem, ez a jelen helyzetben érthető is, de ezt nagyon sérelmezi.

Mit csináljak? Rendbe lehet hozni? Azt mondja, ő nem tud és nem is akar változni, nekem viszont sokat kell, hogy ő elviseljen engem, mert szerinte az élet igazságtalan.

Én 23/L ő 25/F

2018. febr. 11. 17:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele együtt??? Nooooooormális?!
2018. febr. 11. 17:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki milyen virágot tépett, olyat szagol.

Te sem tiszteled saját magadat, miért várod el, hogy mások tiszteljenek téged? ÉS ilyenek után még meg komolyan meg akarod menteni ezt a kapcsolatot... Akkor csináld tovább Birka kisasszony.

2018. febr. 11. 17:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

ő nem tud és nem is akar változni, nekem viszont sokat kell?

ha nem állsz ki magadért bajok lesznek...

2018. febr. 11. 18:08
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Úgy kell neked! Szenvedj csak! Aki meg tűzbe tenné a kezét értetek, azt meg a barátnőitekkel sátáni kacajjal röhögitek ki.
2018. febr. 11. 18:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

"Lassan 4 éve vagyunk együtt a barátommal, de most már nyíltan be is vallja sajnos, hogy nem tisztel. "

Azt íros. Sajnos. Most már sajnos "NYÍLTAN" be is vallja.

Magyarul eddig is nyilvánvakó volt ahogy veled szemben viselkedett, csak most már nincs lejjebb, mert meg is mondta.

Én egyébént nem hiszem el, hogy ezeket vakódi emberek írkálják, nem kamuk..

Hát akkor változz meg, és ne nyaggasd már szerencsétlent, hanem légy jó hazsnálati tárgy és ne beszélj hozzá, ha egyszer idegesíted.

Persze az ilyennel akár családot is alapíthatsz, aztán amjd jössz 1 avgy 2 gyerek után sis írni, hogy ugyanez van, de még csak enm is tudsz hova menni. Ez esetben külön gratula.

Egyébként igen, azért nem tisztel, mert TE hagyod neki és buta vagy. (Bocsi)

26N

2018. febr. 11. 18:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért tisztelne? Te sem tiszteled magad, ha egy ilyen emberrel együtt vagy.
2018. febr. 11. 18:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Téged kéne rendbe hozni, nem a kapcsolatot. De azt hiszem rajtad se lehet segíteni. Fogom a fejem, hogy miket eltűrnek nők.
2018. febr. 11. 18:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Van egy lány ismerősöm és vele is ilyeneket csinált a srác, még rosszabbakat is. Utólag kiderült, hogy a srác bolond. Szó szerint. Fenyegette, zaklatta szakítás után is, a házuk előtt állt egész éjszaka meg ilyenek.. hagyd el, jobb egyedül lenni mint egy rossz kapcsolatban szenvedni. :)
2018. febr. 11. 19:06
 9/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy kívülről butának tűnök, érzelmileg biztosan az is vagyok ( értelmileg nem vagyok egyáltalán buta ), mert ilyen kis hülye vagyok, hogy ha szeretek valakit, azt ilyen bután szeretem, mert nekem nagyon egyértelmű, hogy bármit megteszek a páromért, és borzasztóan érint, ha valaki nem ilyen. Aki azt írta, hogy a jólelkű srácokat észre sem veszem: ő is ilyen jólelkű srác volt az első 1-2 évben, aztán kifordult magában, ezért már nem is hiszek benne, hogy nem múlnak el ezek a dolgok idővel :/ persze vannak szerencsés párok, akik szépen egymásra találnak, de nem ez a jellemző.

Aki a gyereket írta: gyereket sem én, sem a párom nem akarunk, szóval ez tuti, hogy nem fog hozzá láncolni.

Úgy érzem, ez egy ördögi kör, és soha nem tudok kijönni belőle, pont ezért is köszönöm az eddigi meglehetősen kijózanító válaszokat!

2018. febr. 11. 19:07
 10/16 A kérdező kommentje:
*magából
2018. febr. 11. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!