Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik nekem az osztály egyik legjobb pasija, de én meg kövér vagyok?
Most elsős gimnazista vagyok,és nagyon tetszik az egyik fiú az osztályba.Sose beszélgettünk,mert nem merek odamenni hozzá,meg az is a baj hogy kövér vagyok,nem is kicsit.(171cm/90kg),de a bnőmim,meg az uncsim csak 75-80nak nézett.
NAgyon helyes,és az osztály legjobb pasija.Mit tegyek?
semmilyen plázás nem csinálna magának tetkót?: DD
jaj, ismered azt h robancrendszám?:) google, a barátod.
az hogy osztálytárssal ne járj, az hülyeség. 1.5 évig voltam vele, és semmi baj. más külsőssel nem húz le ennyit. barátnőm már 3 éve jár az osztálytársunkkal, na akkor ez?!
még 4-5 évig (attól függ hány évesre mentél) minimum osztálytársak lesztek, lesz időtök. az ellentétek vonzhatják egymást, de nem ilyen idős korban. még alig pár hete járunk suliba, lesz időd megismerni, talán rájössz, hogy nem is hozzád való. vagy rájön, hogy bár kicsit pufibb vagy, még ugyan jó lehet veled. (de ez általában nem 1.évben jön ki)
az is lehet hogy egy olyanba szeretsz bele ha megismered, aki külsőre talán csak szimpatikusabb, de nem figyelted eddig, mert az 'osztály legmenőbb pasiját' (hozzáteszem, ma már ez nem divat, ilyen nincs :)) stírölted, álmodoztál róla. ha úgy akarja a sors(szabad ilyet mondani?) akkor úgyis összejösztök, pár év alatt sok víz folyik még le a Dunán.
Járjál edzeni,és szénhidrátot folyamatosan csökkentsd lefele,ahogy írták 1-2g/tskg-ra,felejtsd el az undorító süntizéseket,sose egyél szemét kaját,pl:pizzát,mekit még csak rá se néz soha,mert sajnos iszonyat túlsúlyos vagy sajnos ezt kell,hogy mondjam,mint a lányok szemében "menő pasi" és már nem gimnazista vok,hanem dolgozok és suliba is járok,23 éves vok.Edzőterembe járok heti 4*,és ne mond,hogy nincs időd,mert ha nekem van suli,meló,meg üzlet mellett keményen edzeni akkor neked is.Ha kell egy jópasi akkor tessék tegyél érte,mert így észre se fog venni,egyszerűen nem fog tudni rád beindulni,mi a sportos önmagukra fullra igényes fullos csajokat szeretjük,és bárki lehet ilyen.Én például 15 évesen kis nyikhajka 55kg kis gyökér pasi voltam,most olyan 90-91 kg izmos vok,és a csajom oda van értem.Ezt,hogy nem a külső számít ne áltasd magad,mert igenis a külső a 80% ami fontos.
Hidd el tapasztalat.
23F
Az osztály legjobb pasija tetszik? Nem mondod!?
Ezek a nők.. Szerinted összeillenétek? Mert ha nem vetted volna észre, a pároknak illeniük kell egymáshoz, különben úgysem fog működni. Ezért szoktak a menő fiúk a menő lányokkal, a csúnyábbak a hasonlóakkal összejönni. Ez van, ilyen az ember. Az élet nem tündérmese!
számodra ronda csak a csaj, illetve helyes a pasi.
de amint már mondtam, ellentétek vonzhatják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!