Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik nekem az osztály egyik legjobb pasija, de én meg kövér vagyok?
Most elsős gimnazista vagyok,és nagyon tetszik az egyik fiú az osztályba.Sose beszélgettünk,mert nem merek odamenni hozzá,meg az is a baj hogy kövér vagyok,nem is kicsit.(171cm/90kg),de a bnőmim,meg az uncsim csak 75-80nak nézett.
NAgyon helyes,és az osztály legjobb pasija.Mit tegyek?
persze konnyu azt monddani..
gondolj arra hogy a belso szepseg is szamit:P
Kedves 4. válaszoló....
Ez a 15-18 éves korosztály...főleg a suliban ha belegondolsz ott nem a belsőt nézik egyből hanem a külsőt és náluk elég ciki úgymond "selejtesebbekkel" járni vagy haverkodni....sajnos ez a korosztály még ilyen
Belső szépségről beszéltek, holott a kérdező le se xarja a belső szépséget, ugyanis csak a fiú külsejébe szeretett bele, nem a tulajdonságaiba, ugyanis még nem is beszélgettek...
Szóval azt tanácsolom, hogy amíg ki nem növöd ezeket az állati ösztönöket (vagyis hogy külső alapján válassz barátot) addig inkább foglalkozz a sulival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!