Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után létezik barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után létezik barátság férfi és nő között?

Figyelt kérdés
A párom szakitott velem,mondvacsinált indokkal:nem működött.Eleinte azt mondta látni sem akar.Aztán azt mondta ,nem tud együtt lenni velem,mert érzelem nélkül nem megy neki és csak barátsag lehet köztünk.Aztán már szexualisan közeledett többször is együtt voltunk.Féfiak létezik ilyen?Vagy többet érez mégis?Átfordulhat ez kapcsolatba vagy marad ennyi.Ez igy engem lelkileg visel,mert szeretem

2022. máj. 12. 10:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok embergyűlölő!Nem én kezdeményeztem hanem ő.Nem eröltettem rá semmit sem!Egyébként férfiak véleményét varom ahogy irtam is.Légyszives te már ne is irj ehhez nekem!
2022. máj. 12. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik szakítás után barátság férfi és nő között, mert az egyik általában többet akar. Vagyis még nem múltak el nála az érzelmek. Szexelni persze össze lehet járni, ha mindketten élvezik, és már egyik sem érintett érzelmileg, de nálatok sajnos ez nem így van. Tényleg egy gerinctelen alak, nem lesztek már többet kapcsolatban, ezt felejtsd el.
2022. máj. 12. 16:25
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérdés, hány éves?

Ha nem akar komolyat, attól még szexet akarhat, ezt meg kell beszélni.

Ha nem jó neked ez, márpedig úgy fest, akkor lehettek barátok egy idő után talán (de ehhez mind a kettőtöknek ott kell lenni szellemileg).

N 30

2022. máj. 12. 16:47
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy pedig full baromság, hogy ha nem vagyok férfi, akkor ne szólhassak hozzá. Minek kellene férfinek lennem? Hogy előadhasd nekem is, hogy a nemem mekkora egy nagy rakás szr? Ugyan már… Az a te bajod, hogy nőként nem erősítgettelek a megkeseredett, femináci monológodban, mint sorstárs. Mert nincs realitása a mondanivalódnak.

Zsák a foltját… A fickó üríteni használ, mindketten “barátságnak” hazudjátok ezt, te pedig pláne, miután megfenyegetted, hogy kárt teszel magadban, ha elhagy. Csodálatos pár lehettek.

2022. máj. 12. 17:10
 25/25 anonim válasza:

NEM

Alapvetően férfi és nő között sem létezik.

Nemhogy egy volt pár között.

2022. máj. 19. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!