Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után bízni?
#10: A gyereknevelés az egy dolog, de ha egy felnőtt embert tanítgatni kell hogy legyen már olyan kedves és ne hazudjon, az már régen rossz. Ha nem alakul ki benne bizalom a partnere iránt akkor nem a partner dolga megnevelni.
"gyakorlás, meglatnia hogy megéri igazat mondani"
Alapnak kellene lenni hogy akit szeretek annak igazat mondok, nem csak akkor ha az "megéri". Egy párkapcsolat egyik alapköve normális esetben a kölcsönös tisztelet és a bizalom. Megtisztelem a másikat a bizalmammal de ehhez elengedhetetlen hogy igazat mondjon és ne hazudozzon (egyik fél sem).
12
Ezt is irtam:
"Megértem ha neked nincs ehhez kedved es hagyod a fr.ncba a srácot úgy ahogy van. Amugy sem dolgunk más embert fejleszteni tanitani jobbá tenni."
Mindig tudtam, hogy aki apró dolgokban hazudik, az bármiben képes... Legutóbb ez be is igazolódott. Először csak a kocsmában ült, miközben állítólag dolgozott. Voltam olyan pofátlan, hogy utána mentem az arcába vágni, milyen sunyi görény. Aki arra nem méltat, hogy a telefont felvegye, mert neki most sürgősen vedelnie kell. Meg még ki tudja, hol volt és miket művelt!
Aztán kiderült az is, hogy porban csúszva könyörög, mint egy pondró, az exének, akit szidott. Miközben engem is neki. Aljas egy patkány az ilyen.
Szóval, az első hazugságnál rá kell adni a kabátot az ilyen orbitális gyökerekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!