Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után bízni?

Figyelt kérdés
A párom a szemembe hazudott több dologban. Olyan dolgokban, amik nekem fontosak (egyébként nem nagy dolgok). Háromszor kérdeztem vissza, kértem legyen őszinte akkor is, ha nekem nem tetszik a válasz vagy megbánt vele, csak ne hazudjon. Nem csalt meg, teljesen más téma, de sorra derült ki az igazság mind a három dologra, amikben sejtettem hogy nem őszinte. Úgy érzem soha többet nem tudok megbízni benne ha ilyen könnyen a szemembe tudott hazudni. Mégis rettegek hogy elveszítem mert szeretem, de nagyon nagyot csalódtam. Teljesen kettős érzésem van. Valaki volt ilyen helyzetben?

2022. máj. 10. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekkorában keresd az elakadást, ha valóban segíteni akarsz rajta.
2022. máj. 10. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#10: A gyereknevelés az egy dolog, de ha egy felnőtt embert tanítgatni kell hogy legyen már olyan kedves és ne hazudjon, az már régen rossz. Ha nem alakul ki benne bizalom a partnere iránt akkor nem a partner dolga megnevelni.

"gyakorlás, meglatnia hogy megéri igazat mondani"

Alapnak kellene lenni hogy akit szeretek annak igazat mondok, nem csak akkor ha az "megéri". Egy párkapcsolat egyik alapköve normális esetben a kölcsönös tisztelet és a bizalom. Megtisztelem a másikat a bizalmammal de ehhez elengedhetetlen hogy igazat mondjon és ne hazudozzon (egyik fél sem).

2022. máj. 10. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12

Ezt is irtam:

"Megértem ha neked nincs ehhez kedved es hagyod a fr.ncba a srácot úgy ahogy van. Amugy sem dolgunk más embert fejleszteni tanitani jobbá tenni."

2022. máj. 10. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak akiknek nem alap az hogy igazat mond a párjának minimum, azoknál az sem megy át eleve hogy miert is kellene igazat mondani. Ezert trttem hozzá hogy meg kell látnia azt hogy inkább megéri igazat mondani. Azaz inkább egy becsuletes őszinte kapcsolat az ami megéri es nem a kamukra épített sunnyogo titkolózós egymást átverő kapcsolat a jo.
2022. máj. 10. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig tudtam, hogy aki apró dolgokban hazudik, az bármiben képes... Legutóbb ez be is igazolódott. Először csak a kocsmában ült, miközben állítólag dolgozott. Voltam olyan pofátlan, hogy utána mentem az arcába vágni, milyen sunyi görény. Aki arra nem méltat, hogy a telefont felvegye, mert neki most sürgősen vedelnie kell. Meg még ki tudja, hol volt és miket művelt!

Aztán kiderült az is, hogy porban csúszva könyörög, mint egy pondró, az exének, akit szidott. Miközben engem is neki. Aljas egy patkány az ilyen.

Szóval, az első hazugságnál rá kell adni a kabátot az ilyen orbitális gyökerekre...

2022. máj. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!