Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tervezzek így előre ha ő sose mondja mit szeretne?
7 éve vagyunk együtt a párommal, 6 éve lakunk anyósoméknál. Külön ház, közös udvar. Kezdetektől mondogattam a páromnak, h szeretnék saját lakást. De ő csak bólogat “persze szívem, úgy lesz szívem”, mint a házasság is mikor szóba hozom, “rendben életem akkor majd pénteken bemegyünk az okmány irodába és kérünk időpontot”, persze ezekből semmi nem lesz. Max ha nem erőltetem h rendben akkor ma van péntek te mondtad menjünk. Most is kinéztem egy kisházat most baromi jó áron adják mondtam is, h erről nem szeretnék lecsúszni, de ő azóta lapít mint szar a fűben. Megint csak a szokásos maszlaggal jön. De csinálni nem csinál semmit. Úgy érzem mintha ebben a kapcsolatban ő csak egy utánfutó lenne, nincs saját véleménye mindig azt mondja amit hallani akarok, oda megy ahová én mondom. A ház vásárlás is egy tök nagy lépés lenne. Megbeszéltük, h felhívjuk őket és megnézzük. Nem lett belőle semmi mert én nem mondtam, h na akkor most felhívom hétvégén megnézzük. Nekem ez azt sugallja, h ebben a kapcsolatban csak én akarok haladni előre.
27L
😂 Véletlenül nem egy látássérült pasid van, aki a szülei drogériájában dolgozgat?
Döntsd el te akkor azt is, hogy jó így neked ez a kapcsolat, minden változtatás nélkül, vagy nem jó? Komolyan egy ilyen emberrel akarod magad összekötni egy életre? Ilyen házasság volt az álmod, ahol egyfeszt neked kell mindent kierőszakolni? Nagyon őszintén gondold végig, hogy mi motivál, mikor az esküvőt erőlteted.
A pasid már tudja azt, amit te nem vagy képes tudatosítani magadban: ez csak egy átmeneti kapcsolat, amíg nem jön jobb. Esze ágában sincs lekötni magát végleg. Csak hiteget, meg húzza az időt, mert azért a fix punci jól esik. Ő nem veszt semmit, akár 50 évesen is alapíthat családot.
A te időd viszont telik. Pár év, és futkoshatsz orvoshoz, ha gyereket akarsz. Az a kérdés, hogy ezt egész biztos ezzel a kappannal tervezed? Ő könnyen rábólint a gyerekre is, mert nem ő kockázat. Maximum otthagy, aztán fizet egy nevetséges összeget. Te maradsz ott nyakadon a gyerekkel.
De ha őszinte vagy magadhoz: ez tényleg nem annyira jó kapcsolat, hogy érdemes legyen szintet lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!