Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tervezzek így előre ha ő sose mondja mit szeretne?
7 éve vagyunk együtt a párommal, 6 éve lakunk anyósoméknál. Külön ház, közös udvar. Kezdetektől mondogattam a páromnak, h szeretnék saját lakást. De ő csak bólogat “persze szívem, úgy lesz szívem”, mint a házasság is mikor szóba hozom, “rendben életem akkor majd pénteken bemegyünk az okmány irodába és kérünk időpontot”, persze ezekből semmi nem lesz. Max ha nem erőltetem h rendben akkor ma van péntek te mondtad menjünk. Most is kinéztem egy kisházat most baromi jó áron adják mondtam is, h erről nem szeretnék lecsúszni, de ő azóta lapít mint szar a fűben. Megint csak a szokásos maszlaggal jön. De csinálni nem csinál semmit. Úgy érzem mintha ebben a kapcsolatban ő csak egy utánfutó lenne, nincs saját véleménye mindig azt mondja amit hallani akarok, oda megy ahová én mondom. A ház vásárlás is egy tök nagy lépés lenne. Megbeszéltük, h felhívjuk őket és megnézzük. Nem lett belőle semmi mert én nem mondtam, h na akkor most felhívom hétvégén megnézzük. Nekem ez azt sugallja, h ebben a kapcsolatban csak én akarok haladni előre.
27L
Hát akkor vedd meg a házat is,azt slussz passz,ez van,tetszik vagy sem neki.
:-)
En nem biztos, hogy vennek vele kozosen ingatlant a helyedben. Inkabb egyedul vedd meg, ha tudod, kicsivel tobb kolcsonnel. Ennyibol jo is, hogy nem vagytok hazasok.
Egyebkent en is volt ilyen kapcsolatban, teljesen leszivta a lelkesedesem, a motivaciom. Nala dontottem el, hogy legkozelebb csakis olyan ember johet szoba, aki szinten ugy aakarindent, mint en, es nem kell nekem egyedul kuszkodnom meg programokat kitalalni meg minden anyam kinja. 7 eve turod, most meg nem lenne keso kiugrani ebbol a kapcsolarbol.
Ha a pasidon múlik, akkor 10 év múlva is ugyanott lesztek, ahol most. Kell ez neked?
SOha a büdös életben nem fog onnan elköltözni.
Szerintem is jól érzed, ebben a kapcsolatban csak te akarsz előre haladni. Az ilyen emberre szokták azt mondani, hogy "odatámasztják a falhoz és úgy marad". Ha te nem törnéd magad, szerintem már kapcsolat sem lenne. Ő ez a "minden mindegy" típus, csak neki ne kelljen felelősségteljes döntéseket hozni és aszerint cselekedni. Az a helyzet hogy amíg te mindent elintézel helyette addig ez így is marad.
Persze az is lehetséges hogy nem is akar házasságot/házat venni, csak nem meri megmondani (ilyen is létezik).
Szerintem tűzzetek ki közösen egy határidőt mindenre amit elvileg elterveztetek, pl. időpontkérés stb. Ha a határidőig nem fogtok össze és sem ő, sem te nem csináltok semmit ez ügyben, akkor kár ezt a kapcsolatot tovább erőltetni.
Mert sajnos igaza van, hisztizel kicsit, megígéri, hogy hétvégén megnézi veled a házat, bejelentkezik esküvőre - persze nem - az élet pedig megy tovább ahogy addig.
Rohadt idegesítő, amikor valaki ilyen langyos is meg tehetetlen is, de leginkább kényelmes és tök hülyének néz.
Szerintem se fog onnan elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!