Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek szerelmes egy nálam 3 évvel fiatalabb fiúba?
Figyelt kérdés
Ő 13 én 16. Tudom hogy durva és ne pedofilozzatok le, de ő szeret és én meg nem tudom hogy mit csináljak, főleg a korkülönbség miatt. Amúgy sokkal érettebb a koránál a srác. Kérlek segítsetek!2010. szept. 17. 13:54
11/14 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az hogy nem igazán tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. A családom már most is nagyon hülyén néz rám emiatt. Most képzelem hogy az ő családja mit szólna erre.
2010. szept. 17. 14:15
12/14 anonim válasza:
huha kit mit fog szolni jajaj mit csinálják?ez ciki nem ciki szerintetek gáz?nagyonsok ien embervan...
SZARDLE HOGY MÁS MIT GONDOL ha tetszik akkor tetszik és kész és levan szarva mit gondol rola a szomszéd meg család meg az osztály társad öreg anyja
13/14 anonim válasza:
14:11 Köszönöm a korrekciót. mostmár ezt is tudom. de ha csak 1 helyesírási hibám volt ebbe a szövegbe akko naon büszke vgyok magamra. Hogy mégés monjak vmi értelmeset is: ez egy hülyeség a 20 felet vmi iss változni fog. Csapj a lecsóba!!
14/14 anonim válasza:
14:04: Hallod, ha ezt nekem szántad, akkor nem hogy írni, de még olvasni se tudsz... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!