Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek szerelmes egy nálam 3 évvel fiatalabb fiúba?
:) Lehet hogy szeret, és akkor mivan?
Érezzétek jól magatokat.
Az én barátom meg 6 évvel fiatalabb nálam. Hú én milyen pedo lehetek. Meg se merném kérdezni senkit itt a gyk-n, úgyis leszólnának. Mi együtt élünk 6 éve, de igazából ha nem tudnád hány évesek vagyunk és látnál minket, nem mondanád meg hogy melyikünk a fiatalabb. És ha azt nézzük hogy gondolkodásban melyikünk az érettebb, akkor egyértelműen a barátom. Hiába ő a fiatalabb. Szóval pár év ide vagy oda, nem számít semmit sem :)
14:04 - aki az egyébként-et p-vel írja, az ne ugasson le egy szövegértésből nulla embert, mert qrvára nincs hozzá semmi joga :D
Kérdező: felejtsd el, egy 13 éves gyerek még gyerek. Nagyjából te is, csak kicsit idősebb gyerek. Járjon az eszed a tanuláson inkább, és mutass neki ez irányba példát.
k*rvára nem értem mi fog változni ha 20 felett leszel. a számok bűvkörében élsz, amúgy meg semmit sem jelent. butaság amit mondasz, ha 20 felett lennél az semmit sem változtatna.
ha akarod és ő is téged gyertek össze.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!