Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiakkal is előfordul, hogy már nem kívánják a feleségüket?
Írtam benne építő javaslatot: beszéld meg vele a problémádat! Bakker a nagyapáink háborúban harcoltak, te meg félsz az asszonynak megmondani, hogy valami nem tetszik?🤣Ne legyél már ilyen nyuszi. Ha nem beszéled meg vele, annak válás vagy félrelépés lesz a vége.
23 saját magához, azaz 22-höz beszél.
Megérkezett szűz incelke.
"Ássátok el magatokat, kutyának nem kelletek már."
Miért, te kellesz?
Építő jellegű javaslat:
Beszéld meg a feleségeddel, hogy TE szeretnél áttérni az egészséges életmódra a táplálkozást és mozgást is beleértve, és szeretnéd ha azzal segítene téged, hogy ő is veled tart.
Nem tudom mennyire duci a feleséged, de biztos van olyan sport (konditerem, úszás stb) amit ő is el tudna végezni. A lényeg hogy együtt csináljátok, akkor ő sem fogja úgy érezni, hogy te rákötelezed a fogyásra. Így mindketten egészségesebben fogtok élni, és csak azt fogod tőle elvárni amit te is meg tudsz csinálni. Nem könnyű életmódot váltani, de jobb mint a válás. És ahogy előttem is írták, a jó kommunikáció csodákra képes.
Írhatsz neki bármit, a felesége már lefogyva sem lesz izgalmas számára. Itt az a fő probléma, hogy más nőket akar dugni, mert otthon már totál unja az asszonyt. A kövérséget meg csak kifogásnak hozta fel, hátha itt sajnálják miatta.
Itt egyetlen megoldás van, szélnek kell ereszteni ezt az ösztön lényt, hogy a többi nőt is megtudja unni, idővel ez úgyis bekövetkezik. Ennek is kár volt házasodni, képtelen a farkát kordában tartani egy életen át. Szar, hogy erre csak most jött rá, de sokan nem gondolják át azt, hogy mire is vállalkoznak a házassággal.
Ezek a kommentjeitek... mi van, itt adjátok ki a feszültséget? Szerintem én normálisan kérdeztem, és senkit nem sértegettem. Ti meg itt acsarogtok. Persze GYK-n, hiszen itt az anonimitás mögé lehet bújni. Hát gratulálok nektek.
A normális válaszokat köszönöm.
Olyan nőket csalnak, hogy nem hinnétek el. Bombanőket, fiatalokat is! Gyönyörű testtel arccal, nagyon erős szexuális kisugárzással. Na most, ha őket is unják akkor mi értelme strapálnia az embernek magát? Legalább együnk jókat, az meg fogyózzon csak, aki azt hiszi ezen múlik a kapcsolata.
Nemrég láttam annó a suli menő pasiját, hát meg se ismertem, mert kopaszodik és nagy sörhasat eresztett. A férfiak is változnak nem csak a nők, a kérdező sem úgy néz ki gondolom, mint húszévesen.
Szemtől szemben is megkapnád tőlem, szóval leszrom az anonimitást.
Amikor indul a kapcsolat, akkor azt mondják hogy fontos hogy a külső megfogjon. De akkor ez miért nem lehet valakinek fontos később is? Ugyanis rengeteg nő a gyk-valaszok alapján kizártnak tartja hogy olyan férfivel jöjjön össze, aki nem jön be neki külsőre. De azért itt meg leszídják azt a férfit, akinek már nem tetszik a párja külsőre hogy maradjon csak vele.
Szóval azért érdekes ez a dolog mert hol van az megírva hogy szűrni külső alapján csak a nőknek, és csak egy kapcsolat elején lehet?
Miért maradjak együtt férfiként egy olyan nővel, aki nem jön be nekem külsőre, amikor a nő is csak azért jött össze velem, mert bejöttem neki külsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!