Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már hogy a párod nem tudtad nőnek tekinteni?

Figyelt kérdés
Mi okozta a változást és mi váltja ki ezt " általában"?
2022. márc. 3. 17:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy férfi.
2022. márc. 3. 17:42
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Nőkét reqgálok, eceim úgysem tudnák megfogalmazni:

Egyik exem attol a ponttól nem tekintett valahogy nőnek miután anyósékhoz költöztünk és az anyja elkezdett csicskítani, de folyton, lehordta a főztömet, meg stb.(vmiért ugy érezte mintha versenyeznie kellene velem a fiáért, hogy ő a jobb háziasszony meg a főnök én meg kis csíra aki elbujhatok)

A párom véletlenül sem akart különköltözni mert lám, anyuka az isten.

Szakítas lett. Valahogy egy senkivé csökkentem a szemében az anyja miatt.

Másik exem hasonló. Ott haverok miatt. Rámszálltak a haverjai udvaroltak bókoltak poénból is és gúnyból is, és nem tudtam magamról levakarni, leoltani őket, meg határozott elutasításokat szórogatni mint egy valódi nő, aki előtt meghajlanak a férfiak, és nem a fejére másznak. Szerinte a nőnek kell tudnia magát megvédeni(nagybetűs nőkkel szemben meg sem engednék ezt a stílust)

Neki is lecsökkentem a szemében.

Harmadik. Alanyi jogon szerettem csupán önmagáért. Kialakult a kapcsolatban az hogy jóformán semmit nem nyújt csak szexet, mintha szexkapcsolat lenne. Egy idò múlva teljesen lekezelt, csak az miatt, mert feltétel nélkül szerettem(nem kellett tennie értem, nyalnia, penzelnie, stb)egy idő múlva semmi értékem nem volt előtte.

2022. márc. 3. 17:43
 3/22 anonim ***** válasza:
34%
*nőként reagáltam
2022. márc. 3. 17:44
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

olyan értelemben nem fordult elő, hogy mindig nőnek fogom tekinteni, mivel p.na van a lábai között, nem pedig f.sz

ha "nőnek tekinteni" alatt arra gondolsz, hogy felnőtt nőként tekinteni rá: ha valami (mondjuk stresszes időszak) nagyon kislányos viselkedést hoz ki belőle, akkor átmenetileg előfordul. természetesen ilyenkor is támogatom és mellette vagyok, de kissé apai jellegű érzéseket vált ki belőlem.

2022. márc. 3. 17:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A második gyerekünk születése után mondta ezt nekem a gyerekeim apja. Eléggé kivoltam a sok éjszakázás miatt, nem voltam éppen csúcsformában. Valamin összekaptunk, és akkor közölte, hogy ő már amúgy sem tud rám nőként tekinteni. Mintha egy tőrt döfött volna belém.

Már évek óta nem vagyunk együtt, ő meg azóta nem tud elengedi, szóval eszerint mégiscsak nőként néz rám.

2022. márc. 3. 17:48
 6/22 anonim ***** válasza:
53%

5#Akkor szerinte a nők, nem anyák nem szülnek, nem merülnek ki?

Neki a nő az férfit jelent?

2022. márc. 3. 17:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom úgy értette, hogy nem tekint nagybetűs NŐ-nek, akihez vonzódik. Akkor ott "csak" anya voltam, nő nem. Szerinte.
2022. márc. 3. 18:02
 8/22 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk nem árt szülés után nőnek maradni, és nem csak külsőleg.
2022. márc. 3. 18:13
 9/22 anonim ***** válasza:
21%
Ha minden perced csak a gyerekről szól és leszarsz mindent és mindenkit akkor onnantól tényleg csak anya vagy és nem nő.
2022. márc. 3. 18:33
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
Az első pár hónapban, amikor még egyetlen éjszakát sem aludt át a baba, és kb 2-3 óránként ébredni kellett, hát bocs, hogy nem tudtam túl sok minden mással foglalkozni. Egy idő után teljesen kimerült voltam, napközben szinte csak vonszoltam magam, közben meg ott volt a másik gyerek is, és a háztartás. Aki nem tud ezzel együtt érezni, ahhoz egyszerűen nem akarok leereszkedni.
2022. márc. 3. 19:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!