Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már hogy a párod nem tudtad nőnek tekinteni?

Figyelt kérdés
Mi okozta a változást és mi váltja ki ezt " általában"?
2022. márc. 3. 17:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Azért van a párod, szüleid, hogy segítsenek. Ti ilyenkor szerettek belesüllyedni ebbe a szerepbe és nem is akartok magatoknak pár óra szünetet.
2022. márc. 3. 21:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán akkor segítsen neki a kedves párja, hogy időt is tölthessenek... Szervezze le, takarítson ki, meg passzolják le a gyereket. Erre valóban KELL időt szakítani, de nem lehet könnyű ez az időszak, ez tény.
2022. márc. 4. 00:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Segítettek is. De éjszaka csak én tudtam felkelni a babához, mivel az anyatej nálam volt, ugye. Nem süllyedtem én semmilyen szerepbe, de az éjszakázás nagyon megviselt, hiába a segítség. A babámnak problémája volt, amit itt nem szeretnék részletezni, de egyszerre nem tudott sokat enni, mert visszajött neki.

De komolyan, úgy csinált itt pár egyén, mintha mert nem voltam üde is fitt a szülés utáni pár hónapban, már egy magamat elhanyagoló mártír lennék, aki konkréten megérdemli, hogy ne nézzen rá nőként a gyerekei apja.

Azért megnyugtatok mindenkit, hogy most már a küszöb alatt is bemászna a nyomorult, annyira kellenék neki.

2022. márc. 4. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:

13

Előző vagyok: én pont h a te oldaladon álltam, ezért írtam h segítsen be ilyenkor a másik ( a másik válaszadónak aki elkezdett ezen lovagolni), ne csak egyedül vigye a nő, mert egy nőnek nagyon nehéz lehet ez az időszak...

Én még nem éltem át, remélem át fogom, és át fogjuk vészelni.

2022. márc. 4. 09:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14-es, tudom, hogy nem ellenem beszéltél, nem is neked szólt az erősebb hangnem. De van itt néhány olyan idióta, akinél elvárás, hogy a nő szül, pár hét után már olyan legyen, mint azelőtt, csinos, vidám, kipihent, minden ragyog otthon, a gyerek csak enni kell fel, szigorúan reggelig alszik, és az apukának semmiben nem kell kompromisszumot kötni, meg engednie. Csak ez így nem jön össze, aki ezzel nem számol, inkább ne vállaljon gyereket.

Én egy grammot sem híztam, ugyanúgy rendszeresen mostam hajat, fogat, szóval nem hanyagoltam el magam, csak éppen napközben olyan voltam, mint aki be van állva, és tök mindegy, hogy milyen szexi ruhát is vettem volna magamra, a kimerültségemen az sem segített volna. Akkor lett jobb a helyzet, amikor már javult a baba gyomra, és nem kellett ébrednünk, csak max 1x az éjszaka. De addigra már megkaptam, ami a kérdésben szerepel, hogy nem tud rám nőként nézni, és ez bizony megmaradt bennem, hiába jött aztán az, hogy nem úgy gondolta, meg dühében mondta, stb.

2022. márc. 4. 11:06
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem azzal van a baj, ha egy nő fáradt. Hanem hogy egy hisztis, kötekedő, flegma stílust vesz fel, mártírkodik de segítséget nem fogad el, mert "senkineszóljonbele". Semmi kedvesség, semmi intimitás (nem a szexre gondolok), irigy, gonosz beszólások amiért a másik milyen szerencsés, hogy dolgozhat, mellette senkinek se legyen jó napja ha az övé rossz, meg ilyenek. Igenis 0 alvás mellett is meg lehet kicsit erőltetni magunkat, hogy szerethetőek maradjunk.
2022. márc. 5. 10:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolhatod utolso hogy egy nőből rendesen kivesz egy gyerek es marhára nem az a célja hogy ne legyen ő maga szerethető.
2022. márc. 5. 10:51
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
Azért van bőven abból a fajtából aki totál letojja, hogy mit gondol a férje mert azt hiszi hogy a gyerek mindenre kifogás lehet és ezzel majd örökre magához láncolja a pasit. Egy férfinek sem kell mindent eltűrnie. A szeretet és tisztelet meg kell hogy maradjon mindkét fél részéről, ez ellen meg az egy gyerek sem lehet kifogás.
2022. márc. 5. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:

16-os, baszki, még kötekedni sem lett volna erőm, te szerencsétlen. Próbáld már ki, hogy mondjuk 3 hónapon keresztül felkelsz éjszaka 2 óránként kb 15 percre. A szelíd és türelmes enyhe kifejezés arra, amilyen voltam, az sem érdekelt, ha fát vágnak a hátamon. Beszélni alig volt erőm, nemhogy flegmázni.

Egyszerűen tudtam, hogy túl leszek ezen az időszakon is. Ilyenkor várja a nő a lelki támogatást a párjától, nem a beszólást.

Azért az a pasi, aki nem tud már a feleségére nőként tekinteni, nyugodtan tarthat egy kis önvizsgálatot.

2022. márc. 5. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Igen, mikor másba voltam szerelmes.

Mindig össze hasonlítottam őket, és így a hibákat kerestem benne.

Ő ezt valahol érezte.

Már sajnálom, de akkor nem őt választottam.

2022. márc. 6. 18:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!