Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg tud változni abban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tud változni abban hogy megalázva degradál?

Figyelt kérdés

A párom mindig megígéri, hogy odafigyel a csúnya szájára, de nem sikerül neki betartani, és ha valamiér esetleg szólok/próbálom elmondani ha bánt valami, akkor rámförmed és a régi sérelmeitől kezdve mindent rámdobál nagyon csúnya szavakkal. Teljesen megaláz maradjunk annyiban!(Megcsalás sose volt!)

Szerintetek érdemel a sokadik ilyen után esélyt vagy engedjem el mielőtt teljesen tönkreteszi az önbizalmam mindenem. Nagyon szeretem ennek ellenére, de nagyon fáj! Sohase tudnék így beszélni azzal akit szeretek!

2022. máj. 4. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hülyén hangozhat, de próbáld meg szeretni saját magadat, mintha a saját lányod lennél. Ha a lányod lenne ilyen helyzetben, nem tennél meg mindent, hogy kikerüljön belőle?
2022. máj. 4. 15:25
 12/21 A kérdező kommentje:

De bizony! Köszönöm a jó tanácsot!

Mindenki másnak is!

2022. máj. 4. 15:43
 13/21 anonim ***** válasza:
14%
Én tudok olyanrol, aki változtatott a stilusán, es maradandoan. Nevelhetők az alpári emberek HA azert van valamennyi IQ-juk is változtatni.
2022. máj. 4. 16:30
 14/21 A kérdező kommentje:
De gondolom nem a sokadik után. Ugyan úgy elmondanám neki h na akkor tnylg utoljára beszélt úgy velem mint valami darab szarral… mire megyek? El kell küldjem…
2022. máj. 4. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Csak szólok egy nárcival élsz együtt.

Amíg vele vagy porig alaz akár később bántalmazta is.

Bármit megtehető veled mert te mindig fejét hajtás neki.

Jó reggelt.

2022. máj. 4. 21:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Hajtasz
2022. máj. 4. 21:53
 17/21 A kérdező kommentje:

Olyan hihetetlen ez… Számomra felfoghatatlan hogy tud ember az emberrel így viselkedni/beszélni…

Nemhogy a saját párjával…

2022. máj. 5. 02:41
 18/21 anonim ***** válasza:
62%

15. Akarod mondani egy szarral él együtt.

Dögöljön meg az ilyen.

Kérdező te meg egy idióta vagy hogy vele vagy!

2022. máj. 5. 07:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Fuss, menekülj ki minél hamarabb ebből a kapcsolatból, egy idő után lehet, hogy jön a fizikai bántalmazás is.
2022. máj. 5. 18:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Természetes azt mondja minden az én hibám amiért így beszé velem.

Ő semmibe sem hibás!

Sose csaltam meg mégis lekurvázott azért mert az előző 15 éves kapcsolatomban volt egy pasim a végén. Őt sosem csaltam meg! És én emiatt ribi vagyok, meg ilyen a véred… ha esetleg szólok valamiért ami őt felidegesíti így támad vissza. Ilyenekkel!

Ehhez tulképp köze se lenne

2022. máj. 6. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!