Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények, egy ilyen helyzetrôl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, egy ilyen helyzetrôl?

Figyelt kérdés

A barátom felnött fia többször volt velem tiszteletlen. Nem köszönt, söt nevezgetett is nyomdefestéket nem tũrô szavakkal. A baratom nem szólt rá. Azert volt velem tiszteletlen mert hallotta,hogy vitázom az apjaval, mert gyanítottam, hogy hazudik nekem

A baratom eltartja, en ebben nem szólok bele, csak úgy vagyok vele, hogy engem hagyjanak ki a dolgaikból.

Most a baratom megkerdezte, ha hozzam költözhetne a fia, amit nem akartam, mert ha így lenéz engem miert allitana be hozzám? Mondjuk soha egy bocsanatot sem kaptam.

Tehat en kene fejet hajtsak es úgy néz ki, hogy a sajat hazamban sértegetve lennék.

Azt mondta egy ismerôsôm hogy ha akarom ezt a kapcsolatot ezt fogadjam el maskepp egyedul maradok.

Ti elfogadnatok ezt ?

2022. máj. 4. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

1, Beszélj vele, hogy ez így nem pálya, nem élet. Nem szeretnél neki semmi rosszat, így vegyen vissza az arcából;

2, Hívd ki egy társasjátékra, és beszéld meg ezt közben vele. Vázold te mit szeretnél, vázolja, hogy ő mit szeretne, és kompromisszumos megoldást találjatok rá.

2022. máj. 4. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kell elfogadnod semmit, amivel úgy érzed, hogy bántanak. Ennél még az is jobb, ha egyedül maradsz. Olyan nincs, hogy valamit elviselek csak azért, hogy ne legyek egyedül! Ez nem boldogság, hanem társfüggőség.

Mivel a párod nem áll ki melletted, szinte biztosra veheted, hogy ha belemész a költözésbe, akkor te leszel elnyomva a saját otthonodban. Szerintem gondold végig, hogy kell-e ez neked?

2022. máj. 4. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a kapcsolatomban sem maradék benne, ha nem áll ki mellettem a fiával szemben, aki minősíthetetlenül beszél velem. Illetve ugye apuka hazudós is.

A gyereket meg főleg ne költöztesse oda - miért is kéne nálad/nálatok lakjon...?

2022. máj. 4. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 4. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se maradnék ilyen kapcsolatban. Azért megnézném azt az ismerőst, aki ezt javasolta, kíváncsi lennék milyen.

Amúgy meg a csávó felnőtt biztos, hogy nem költöztetném magamhoz, oldják meg, ha annyira segíteni akar neki, vegyen neki egy házat, vagy fizesse az albérletét.

Főleg figyelembe véve, hogy felnőtt emberről beszélünk, nem is úgy beszél veled, ahogy kéne, ahhoz képest hogy nem tettél semmi rosszat.

Az pedig plusz pont, hogy az apja, tehát a párod még csak meg sem véd, vagy teszi helyre a fiát. Legalábbis erről nem írtál.

De, ha annyira akarsz egy esélyt adni neki, szerintem akkor se az odaköltöztetéssel kezd, hanem próbálj vele beszélni.

2022. máj. 4. 14:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem akarok eselyt adni
2022. máj. 4. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami rossz vicc? Felnőtt ember, mégis miért lakna nálad? Pláne, ha nem is tisztel. Szó sem lehet róla.
2022. máj. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!