Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a fsz mert megmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a fsz mert megmondom őszintén a véleményem a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Tekk-es vagyok, a barátnőm ehhez képest egy ruhabolti eladó. Mondanom sem kell mi a különbség. Hétvégén összevesztünk mert ő el akart menni valahová, (mivel egész héten ül a seggén, semmi dolga csak ha betéved valaki az üzletbe) én viszont pihenni szerettem volna. Rávilágítottam, hogy jócskán van különbség a két munka között. Erre kiverte a hisztit. Otthagytam, a hétvégét egy panzióban töltöttem, nem hiányzik még nekem plusz otthoni bonyodalom. Hihetetlen, hogy nem bírja megérteni, de sokszor azon gondolkodom, mit is vártam egy eladótól...

Szeretem, de ez kikészít.

2022. márc. 24. 07:37
1 2 3 4 5
 1/42 Noren1989 ***** válasza:
95%
Nem kötelező együttlenni vele.
2022. márc. 24. 07:39
 2/42 A kérdező kommentje:
Minden kapcsolatban vannak problémák.
2022. márc. 24. 07:41
 3/42 anonim ***** válasza:
91%

Kamu. Hülyegyerek kitalálta, hogy tek-es akar lenni.

Ki is b sztalak volna a nőd helyében, ilyen lekezelő stílussal

2022. márc. 24. 07:42
 4/42 anonim ***** válasza:
7%
Nőkkel soha nem szabad őszintének lenni. Gyakorin férfiként pedig nem szabad párkapcsolati témában kérdést kiírni, mert ha férfi vagy, mindenképpen te leszel a szar.
2022. márc. 24. 07:43
 5/42 anonim ***** válasza:
97%

Mert Tek-esnek lenni aztán olyan baromi nagy karrier, hogy bárkit is lenezz :D

Egyébként a foglalkozása miatt senkit nem kell és szabad lenézni, ha nem tetszik, amivel foglalkozik, akkor nem kell vele összejönni vagy együtt lenni.

2022. márc. 24. 07:45
 6/42 anonim ***** válasza:
97%
Még leírni sem tudja, hogy TEK.
2022. márc. 24. 07:47
 7/42 A kérdező kommentje:

Megragadtátok a lényeget. Tőletek sem lehet értelmi választ kapni azt hiszem.

Ha értelmesk lennétek, értenétek miről beszélek.

2022. márc. 24. 07:51
 8/42 anonim ***** válasza:
86%

Amikor a parom nem hagy aludni(megesett hogy drogozik es egész éjszaka beszelgetni akart)en simán kidobtam legyen szives hazamenni.

Másnap is ezen röhögött hogy milyen csaja van aki kivágja mint macskát sz.rni:D

2022. márc. 24. 07:52
 9/42 Noren1989 ***** válasza:
93%
Trollolollolll
2022. márc. 24. 07:52
 10/42 anonim ***** válasza:
25%
Folyt De szoval en megértem, marhára idegesítő az ilyen. De nálunk ez nem okoz gondot hál ég ha kiállok magamért.
2022. márc. 24. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!