Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a fsz mert megmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a fsz mert megmondom őszintén a véleményem a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Tekk-es vagyok, a barátnőm ehhez képest egy ruhabolti eladó. Mondanom sem kell mi a különbség. Hétvégén összevesztünk mert ő el akart menni valahová, (mivel egész héten ül a seggén, semmi dolga csak ha betéved valaki az üzletbe) én viszont pihenni szerettem volna. Rávilágítottam, hogy jócskán van különbség a két munka között. Erre kiverte a hisztit. Otthagytam, a hétvégét egy panzióban töltöttem, nem hiányzik még nekem plusz otthoni bonyodalom. Hihetetlen, hogy nem bírja megérteni, de sokszor azon gondolkodom, mit is vártam egy eladótól...

Szeretem, de ez kikészít.

2022. márc. 24. 07:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
26) hát, sajnos nem mindenki lehet "tekkes" 😞😞😞
2022. márc. 24. 11:58
 32/42 anonim ***** válasza:
97%
Ez az egyik incel lesz. Biztos ezt álmodta reggelre. A stílusából fel lehet ismerni.
2022. márc. 24. 12:14
 33/42 anonim ***** válasza:
96%
Mi a tököm az a Tekkes? Olyan, mint amikor valaki tikkel?
2022. márc. 24. 12:35
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Elírta. Nem tekkes, hanem tikkes.
2022. márc. 24. 12:41
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

30%

A százalék is stimmel. Gyanítom ő a másfél pipás incelke.

2022. márc. 24. 12:46
 36/42 Noren1989 ***** válasza:
57%

#34:

[link]

2022. márc. 24. 12:46
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Tekk-es ez jó.

Nekem van Tek-es ismerősöm, nem katona, hanem a műszaki részlegen dolgozik, 60 kilós félénk srác. Szóval nem mindenki kigyúrt Rambo ott sem. Teljesen különböző munkakörök vannak.

2022. márc. 24. 14:57
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, dekkes, nem?🤷‍♀️😉
2022. márc. 24. 17:30
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg az milyen már, hogy egy alapvetően bunkó magatartást próbálsz az "őszinteség" fátyla mögé rejteni? Már a kérdésed első mondatának első felével mentegeted magad a továbbiakra nézve. De hogy mi jön a kifejtős részben? Áh, az tök mindegy, hiszen TE őszinte voltál.

(ez hasonlít ahhoz, mint amikor a himnuszban azt mondjuk, hogy "megbűnhődtem már a múltat s JÖVENDŐT")

2022. márc. 24. 18:23
 40/42 anonim ***** válasza:
23%

#39:

Tudod, ugyanezeknek a proliknak, akik bunkóznak a “nem bunkó vagyok, csak őszinte” fátyol alatt, ha ilyen stílusban válaszolsz vissza, ők kezdenek el hisztériázni a legjobban.

Meg kellene tanulni, hogy a könyörület és igazság kimondása együtt jár és együtt tesz felnőtt emberré felelős magatartással.

2022. márc. 24. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!