Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a fsz mert megmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a fsz mert megmondom őszintén a véleményem a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Tekk-es vagyok, a barátnőm ehhez képest egy ruhabolti eladó. Mondanom sem kell mi a különbség. Hétvégén összevesztünk mert ő el akart menni valahová, (mivel egész héten ül a seggén, semmi dolga csak ha betéved valaki az üzletbe) én viszont pihenni szerettem volna. Rávilágítottam, hogy jócskán van különbség a két munka között. Erre kiverte a hisztit. Otthagytam, a hétvégét egy panzióban töltöttem, nem hiányzik még nekem plusz otthoni bonyodalom. Hihetetlen, hogy nem bírja megérteni, de sokszor azon gondolkodom, mit is vártam egy eladótól...

Szeretem, de ez kikészít.

2022. márc. 24. 07:37
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
92%
Ha van is különbség, akkor az a nő javára lehet:)
2022. márc. 24. 08:15
 12/42 anonim ***** válasza:
97%
Persze, egy, TEK-es, aki még leírni sem tudja a szót 🤣🤣🤣
2022. márc. 24. 08:41
 13/42 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy vagy te TEK-es, azok nem írják ki csak úgy egy oldalra még névtelenül sem. Ha pedig ennyire szarba sem veszed a barátnőd munkáját, miért vagy vele?
2022. márc. 24. 08:42
 14/42 anonim ***** válasza:
76%

Te is addig voltál TEK-es, ameddig beállítottad a wifid címének, hogy “TEK megfigyelő autó”. :))

El tudom képzelni, ahogy egy, az emberölésre kiképzett harci benga állat ül egy egérkamionnyi panzió szobában, mert az 50 kilós, ózdi proli hisztérika csaja megsértette. :DDDD

2022. márc. 24. 08:45
 15/42 anonim ***** válasza:
93%
Ha ez igaz, akkor sajnálom a barátnődet.
2022. márc. 24. 08:47
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy azt higgyétek, hogy a TEK-esek olyan nagyon okosak. Simán ki ézem, hogy ilyen oszobák (is) dolgoznak ott. Volt velük dolgunk a munkahelyemen (laborban dolgozom). Fuhh... Nem mind a legélesebb kés a fiókban, maradjunk ennyiben.
2022. márc. 24. 09:04
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem szrja le, mivel foglalkozik??

Maradjatok a lényegnél, az egyik azt hiszi, az ő munkája fontosabb, ezért neki több pihenés jár.

Tudod te milyen szr ruhabolti eladónak lenni? Rendezgeted a cuccokat, törlöd a port, gőzölöd a ruhákat, 50x összehajtasz valamit, 50x csinálhatod újra, mert pillanatok alatt feltúrják. Vagy halálra unod magad, vagy megőrülsz olyan sokan vannak, és ez emberekkel végzett meló, ezerszer jobban leszív a sok idióta, mint egy sima munkahelyen, ahol nem kell mások problémáját megoldanod és nem aláz meg senki, csak mert nincs ruha a méretében, vagy épp nem olyan az alakja, hogy jó legyen rá a ruha.

Az emberek idióták. Ráadásul egész nap állni, estére nem is éreztem a lábamat, olyan visszerem lett. Azért ti mozogtok rendesen, le is ülhettek, beszélgetsz a kollégáiddal(akik nem a főnököd).. és csak fél óra ebédszünet, mire kiértem a boltból már a fele elment.

Kimerít testileg, lelkileg. Sokkal szívesebben sétálok egész nap, ha néha leülhetek, mint végigálljam a 10-12 órát napközben a kassza mögött. Egyszer próbáld ki, hogy CSAK ÁLLSZ és nem mozogsz 10 órát.

Amúgy ja, egyikőtöknek sincs álomállása, mindkettő kimerítő, de nem takarózhatsz vele, ugyanúgy kell a házimunkába, ételkészítésbe, közös programokra is időt szakítani. Mázli, hogy szexelni van kedved, nem mondod, hogy most inkább csak szpj le, mert én fáradt vagyok és nincs kedvem, TEKes vagyok megtehetem.. Peeeerszeee

A kapcsolatba is kell feccölni energiát. És az ő munkája is kemény, csak máshogy. Próbáld ki, az első hét még laza, utána már kezdesz kibukni, én 4 hónapig bírtam. Esetleg annyi kedvezményt kaphatnál, hogy csak moziba ültök, ott nem kell sétálnod, de mégis program. Vagy étteremben. Ő meg amire még igénye van, azt a barátnőivel megoldja, de nem lehet eltüntetni a közös programot, mert a pihenésed nem fontosabb, mint ő. Te nem vagy fontosabb, mint ő. Nem azzal volt baja, hogy őszinte voltál, hanem meglátta, milyen ember is vagy valójában, aki többre tartja magát nála.

2022. márc. 24. 09:07
 18/42 anonim ***** válasza:
2%

#16:

Én sem ezt mondtam, hanem hogy egy dobermann faszi semmilyen élethelyzetben nem fog úgy megnyilvánulni, mint egy pincsi. Akinek van kapcsolata katonával, rendőrrel, akár katasztrófavédelmissel, az ezt pontosan tudja.

2022. márc. 24. 09:08
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, nálunk van tek-es a családban, finoman szólva sem olyan beosztásban dolgoznak, hogy lógjon a bele hétvégére. Elég béna kamu volt :D
2022. márc. 24. 09:14
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát amennyiben nem TEK-es szakmai mód válaszoltad le a barátnődnek a dolgot, és nem voltál vele tapló, és nem szakmai ártalom módjára kezelted, akkor nincs oka megsértődni. De attól, hogy a barátnőd ruhaboltban dolgozik, attól még nem hülye.

Arra nem gondolsz, hogy minőségi időt akart veled együtt tölteni, mert már rég volt közös programotok? Mivel te TEK-es vagy, ezért gondolom van mikor azt se tudja hol vagy.

Azért felé ezt neked is jól kéne kezelni.

Lehet, hogy ezerszerte másabb a munkád, de ha beültetnének a helyébe téged, az is lehet nagyon fárasztó mindig csak várni a másikra, úgy, hogy azt se tudja hol vagy és gyakorlatilag a munka topic tabu, arról nem is beszélgethettek.

Szóval azért ő is több mindenben kompromisszumot tart, és te nem tudtad azt mondani a két napból egy nap, hogy te figyi mit szólnál, ha egy órácskát elmennék pihizni egy jó kis erdei tanösvényhez. Ott nem mellesleg a te munkádból adódóan te is tudtál volna energiához jutni lelkileg, ahelyett hogy morogsz olyanon ami tipikus.

2022. márc. 24. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!