Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy boldog a párkapcsolatodban 10-es skálán?
A 10-esre nyomtam. Diakmunkaskent nem vagyunk gazdagok, de minden adott, hogy diploma után nagyon jó körülmények között éljünk. Egyelőre csak albérletben vagyunk, de ez is teljesen jó, mert legalább együtt élünk ☺️
23N
Lehet, nem mindenki el abban, de minden viszonyítás és igények kérdése. Lehet, neked az én kapcsolatom csak 7-es lenne, de mivel nekem minden tekintetben megfelel, ezért 10-es.
Ne erre alapozz es ne azt nézd másnak milyen, hanem próbálj egy tökéletes kapcsolatot kialakítani magadnak es nem fanyalogni mások kamu vagy ténylegesen jó kapcsolata miatt.
és miért hihetetlen, hogy vannak boldog kapcsolatok? azokban rengeteg munka van mindkét fél részéről, nem csak úgy az öledbe pottyannak. amúgy sem igaz, hogy mindenki tökéletes kapcsolatban él, hiszen a szavazásnál láthatod, hogy nem mindenki nyomott a 10-re.
az is nagy igazság, ami 4-es írt pl. nekem is van egy barátnőm aki tökre boldog a kapcsolatában, de amúgy mindig a csávóhoz kell alkalmazkodnia, meg a csávó egy rántottát nem tud összeütni. és nekik ez így teljesen ok már vagy 10 éve, nekem meg nagyon nem férne bele a nem egyenrangú kapcsolat.
minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, most nekünk is 9-10, de volt olyan időszak, amikor a skála másik vége felé közelített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!