Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal élet korban számít 7-8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal élet korban számít 7-8 év kor külömbség?

Figyelt kérdés
A lány fiatalabb 20-at tölti nem sokára, én 27 vagyok.Egy időben ki nézett magának,mint komoly kapcsolat,természetesen úgy is álltam hozzá én is,de féltem is,hogy esetleg ő még változhat stb,még sincs készen. Viszonylag hosszabb időt voltunk együtt,nagyon szeretjük/szerettük egymást.Szülei is kedvelnek mai napig,rokonai stb.Ki akart lépni ebből a kapcsolatból.Hagytam is ahogy kérte békességben,viszont érezni rajta,hogy még sem tud el engedni,de szerintem nem is kötné le magát még,nemtudja mit tegyen.De úgy akart ki lépni,hogy azért tartsuk meg az alap kapcsolatot. Én nem is magam miatt aggódok itt inkább,hanem miatta,hogy ez jó-e neki. Össze jött egy két sráccal,de mintha azokkal meg nem jönne ki pedig korban jobban passzolnak hozzá,ezt ő maga mesélte el. Én is mondtam neki ismerkedek velem hasonló korabelivel,ez viszont annyira nem tetszik neki faggatózik meg nem is tudom miket mond,furcsa.Esetleg nemtudom valakinek valami hasonló szitu volt-e? Nemtudom tőlem mit vár el ebben a helyzetben...gondolom most van ebben a "lázadóbb" idő szakban
2022. máj. 2. 10:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen,értem,köszi szépen :)

Amúgy olyan mintha kettős személyisége lenne,testvére emlegette egyszer már,hogy hirtelen változik ő is meg. Itt is ez volt csak kammiláztam órák alatt,délelőtt rendben,du meg legyen vége

2022. máj. 3. 07:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, nincs kettős személyisége,a bipoláris zavar és a skizofrénia ritka, nem hiszem, hogy az lenne neki. Egyszerűen csak nem biztos a döntésében a korábbi kapcsolatotok miatt, mert az érzelmi biztonság jó volt neki és csak ennek az emléke köti hozzad, de valós érzelmek már nem. Csak a múlt érzései. Voltam ilyen helyzetben, de én nem hagytam, hogy a srác szorakozzon velem. Amint láttam, hogy vacilal, megszakítottam vele minden kapcsolatot. Azóta pedig megtaláltam életem tényleges szerelmet.
2022. máj. 3. 09:08
 23/25 A kérdező kommentje:
Jaaa értem értem,ez csak maga az emlék része ahogy éppen meg éli ezt "pozítivan." Akkor ezt nekem kell úgy nézki határozottabban kezelni,mert hát,valljuk be ez így nem helyes. Örülök oké,hogy ha magamat nézem nem ártottam neki,és erre meg emlékszik meg jól esett neki.De innen már nem rajtam múlt. Mondtam ezt már neki,ha menni szeretne,az ajtó nyitva,nem tartom vissza. Lehet nem erre számított,mert azóta ilyen,hogy egy két fokkal normálisabb.Dolgait is szívesen személyesen át adom ahogy kérte is,ezt meg meg sem hallja azóta,mikor mondom most hozom
2022. máj. 3. 09:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, jobban jársz, ha elengeded. Találsz majd egy rendes erett not. De ha ilyenre vágysz, akkor azért 23 felett próbálj meg keresni, nőként mondom, hogy kevés erett lány van ezalatt.

23N

2022. máj. 3. 10:05
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen segítségedet,véleményedet,sok hasznos van benne :). Igen biztos jobb lesz :)
2022. máj. 3. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!