Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal élet korban számít 7-8 év kor külömbség?
szégyen nem szégyen, én is viselkedtem hasonlóan, mint a történetben a lány. 20 évesen beleszerettem egy kb dupla ennyi idős férfiba, aki nagyon is viszonozta (nem, nem csak kihasznált, nem is feküdtünk le egymással, kb 1 évig szenvedtünk együtt, itt volt családi részről hatalmas ellenállás, ezt nem bírta ki a kapcsolat, és igen ő valóban nem volt egy ,,tipikus" 30-as férfi, kicsit leragadt huszonéves szinten). én nagyon kerestem még a helyem, utam, nem tudtam hogyan kell kapcsolatban lenni, akartam ismerkedni is meg nem is, szóval na egy káosz voltam. viszont imponált, hogy egy hozzám képest érett, nagyon intelligens és művelt férfi rajong értem. ráadásul nagyon könnyen megnyíltunk egymásnak, hasonló családi tapasztalásokkal jöttünk, nyíltan és kifejezően tudott beszélni az érzéseiről. én annyira különlegesnek éreztem magam, rajongtak értem és megértettek annyira, mint még sose, ezt pedig nehéz volt elengedni. éveig csináltam én az, hogy jajj legyünk csak barátok, beszélgessünk csak egymással, amikor szükségem volt rá, ő mindig ott volt, az élete része szerettem volna maradni, de közben mégsem, mert terhessé vált az, hogy ő kapcsolatban szeretne velem lenni. folyamatos volt a csikicsuki, húzd meg -ereszd meg.
nem tudom ebből bármi hasznosat ki tudsz-e szedni, de szeintem ez nem egy egészséges kapcsolat, még ha nem is szándékosan szórakozik veled, az egójának vagy bármi másnak nagyon jót tesz ez az egész
13#: Neem nem szégyen ez :) hormonok,fiatalság.
Köszönöm a válaszodat,igyekeztem ki venni sok mindent meg valahogy akkor át látni az ő fejével.Azt le szögezem mindenképp igen,hogy semmi kihasználás meg át vágás nem volt,testileg is első voltam neki,tiszta őszinte érzelmek voltak,szerintem az ő részéről is.Családi oldalról inkább a nagyszülők féltek,hogy én fogom elhagyni őt,de aztán ki ismertek hálisten :).Ezt a barátság dolgot úgy nem vettem/veszem annyira komolyan,de nem mutatom ki felé ezt,ha valamit szeretne mondani,mondja/írja,ismer milyen vagyok,ebben igazad lehet,hogy ez imponálhat neki,hogy valóban nőként,tisztelettel,oda figyeléssel bántam vele,és ezt lehet picit nehezen tudja el engedni.Ha meg olyan helyzet volt,hogy össze futottunk,én sosem hoztam fel neki ezt a témát,rá bólogatok ,esetleg ha olyan van tanácsot is adok neki,de ennyi.
Neked mondom. Hogy te nézd azt, ő mit tesz és ne azt, amit mond.
Ő nem érez már úgy irantad, fogadd el. Ezért nem érdekli, hogy mit teszel érte.
Ó értem bocsi.Abban van logika,amit mondasz,el is fogadom :).
De érdekes ez a kettőség,mármint a tettei meg a szavai: olyanokat mond így utólag... Emlékek,tárgyak,hogy neki meg van minden,ki is emel egy két dolgot.. tehát hogy mire jó ez hogy elő hozza,hát már elvileg mindegy ez,ha a tetteivel meg nem igen tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!