Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal élet korban számít 7-8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal élet korban számít 7-8 év kor külömbség?

Figyelt kérdés
A lány fiatalabb 20-at tölti nem sokára, én 27 vagyok.Egy időben ki nézett magának,mint komoly kapcsolat,természetesen úgy is álltam hozzá én is,de féltem is,hogy esetleg ő még változhat stb,még sincs készen. Viszonylag hosszabb időt voltunk együtt,nagyon szeretjük/szerettük egymást.Szülei is kedvelnek mai napig,rokonai stb.Ki akart lépni ebből a kapcsolatból.Hagytam is ahogy kérte békességben,viszont érezni rajta,hogy még sem tud el engedni,de szerintem nem is kötné le magát még,nemtudja mit tegyen.De úgy akart ki lépni,hogy azért tartsuk meg az alap kapcsolatot. Én nem is magam miatt aggódok itt inkább,hanem miatta,hogy ez jó-e neki. Össze jött egy két sráccal,de mintha azokkal meg nem jönne ki pedig korban jobban passzolnak hozzá,ezt ő maga mesélte el. Én is mondtam neki ismerkedek velem hasonló korabelivel,ez viszont annyira nem tetszik neki faggatózik meg nem is tudom miket mond,furcsa.Esetleg nemtudom valakinek valami hasonló szitu volt-e? Nemtudom tőlem mit vár el ebben a helyzetben...gondolom most van ebben a "lázadóbb" idő szakban
2022. máj. 2. 10:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor ő szakított és barat akart maradni. Ez ilyen esetben azért van, mert buntudata van, hogy elhagy téged plusz így van esély arra, hogy ha kielte magát vagy nem úgy jott ki neki a lépés mással, akkor te meg mindig ott vagy neki. Baromi sürgősen epitsd le ezt a csajt, mert csak játszik veled.
2022. máj. 2. 15:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
KülönBség!!!
2022. máj. 2. 16:12
 13/25 anonim ***** válasza:

szégyen nem szégyen, én is viselkedtem hasonlóan, mint a történetben a lány. 20 évesen beleszerettem egy kb dupla ennyi idős férfiba, aki nagyon is viszonozta (nem, nem csak kihasznált, nem is feküdtünk le egymással, kb 1 évig szenvedtünk együtt, itt volt családi részről hatalmas ellenállás, ezt nem bírta ki a kapcsolat, és igen ő valóban nem volt egy ,,tipikus" 30-as férfi, kicsit leragadt huszonéves szinten). én nagyon kerestem még a helyem, utam, nem tudtam hogyan kell kapcsolatban lenni, akartam ismerkedni is meg nem is, szóval na egy káosz voltam. viszont imponált, hogy egy hozzám képest érett, nagyon intelligens és művelt férfi rajong értem. ráadásul nagyon könnyen megnyíltunk egymásnak, hasonló családi tapasztalásokkal jöttünk, nyíltan és kifejezően tudott beszélni az érzéseiről. én annyira különlegesnek éreztem magam, rajongtak értem és megértettek annyira, mint még sose, ezt pedig nehéz volt elengedni. éveig csináltam én az, hogy jajj legyünk csak barátok, beszélgessünk csak egymással, amikor szükségem volt rá, ő mindig ott volt, az élete része szerettem volna maradni, de közben mégsem, mert terhessé vált az, hogy ő kapcsolatban szeretne velem lenni. folyamatos volt a csikicsuki, húzd meg -ereszd meg.

nem tudom ebből bármi hasznosat ki tudsz-e szedni, de szeintem ez nem egy egészséges kapcsolat, még ha nem is szándékosan szórakozik veled, az egójának vagy bármi másnak nagyon jót tesz ez az egész

2022. máj. 2. 17:02
 14/25 A kérdező kommentje:

13#: Neem nem szégyen ez :) hormonok,fiatalság.

Köszönöm a válaszodat,igyekeztem ki venni sok mindent meg valahogy akkor át látni az ő fejével.Azt le szögezem mindenképp igen,hogy semmi kihasználás meg át vágás nem volt,testileg is első voltam neki,tiszta őszinte érzelmek voltak,szerintem az ő részéről is.Családi oldalról inkább a nagyszülők féltek,hogy én fogom elhagyni őt,de aztán ki ismertek hálisten :).Ezt a barátság dolgot úgy nem vettem/veszem annyira komolyan,de nem mutatom ki felé ezt,ha valamit szeretne mondani,mondja/írja,ismer milyen vagyok,ebben igazad lehet,hogy ez imponálhat neki,hogy valóban nőként,tisztelettel,oda figyeléssel bántam vele,és ezt lehet picit nehezen tudja el engedni.Ha meg olyan helyzet volt,hogy össze futottunk,én sosem hoztam fel neki ezt a témát,rá bólogatok ,esetleg ha olyan van tanácsot is adok neki,de ennyi.

2022. máj. 2. 19:48
 15/25 A kérdező kommentje:
11# ezt a részt nem tudom hova rakni.De viszont legalább őszinte volt,hogy saját magával érzi a gondot,meg lelkiismerete van De,hogy játék-e vagy sem,nyilván egyik sem jó.Magában kell sok mindent helyre rakni. Családi állapotot mondogatta mindig,hogy otthon annyira nem az igazi,nálam meg szeret lenni,ide is akart költözni. Erre az ellenkezőjét teszi
2022. máj. 2. 20:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mikor tanuljak már meg az emberek, hogy azt kell nézni, amit tesz és nem azt, amit mond a másik?
2022. máj. 2. 20:20
 17/25 A kérdező kommentje:
16# Igen,ezt pedig láthatná... Erre mindig figyeltem,mindig jól érezze magát stb stb,hétvégén ki menni ,ha lehetséges valahova. Munkám is olyan,hogy tudott velem oda jönni,jött is sokszor,látta a dolgokat. Szüleinek vagy nagy szülőknek is ahogy tudtam segítettem. Ezt mondjuk emlegeti amúgy időnként
2022. máj. 2. 20:44
 18/25 anonim ***** válasza:

Neked mondom. Hogy te nézd azt, ő mit tesz és ne azt, amit mond.

Ő nem érez már úgy irantad, fogadd el. Ezért nem érdekli, hogy mit teszel érte.

2022. máj. 2. 21:57
 19/25 A kérdező kommentje:

Ó értem bocsi.Abban van logika,amit mondasz,el is fogadom :).

De érdekes ez a kettőség,mármint a tettei meg a szavai: olyanokat mond így utólag... Emlékek,tárgyak,hogy neki meg van minden,ki is emel egy két dolgot.. tehát hogy mire jó ez hogy elő hozza,hát már elvileg mindegy ez,ha a tetteivel meg nem igen tesz

2022. máj. 3. 06:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondani mindent lehet. Leírhatom neked hogy szeretlek, és nyilvan tudjuk, hogy kamu, mert nem is ismerlek. Hasonlóan vegyél mindent az ő szájából is.
2022. máj. 3. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!