Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden a páromé, ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden a páromé, ezt hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Sikerült házat vennie a páromnak, jelenleg terhes vagyok, május végére várjuk a picit.

Sajnos elég szegényes körülmények miatt, én nem tudtam bele adni konkrétan semmibe ... édesanyámmal élek.

Ő folyton mondja hogy MIÉNK, KÖZÖS, ilyenen ne aggódjak , ez régen is így volt , a férfi dolga megteremreni, abszolút jól kezeli , de engem valahogy borzasztóan zavar , hogy nincs benne semmi pénzem . Az rendben hogy a közös gyerekünket várjuk , meg otthont fogok teremteni a házban , mint ugye általában a nők szokták . Van még esetleg valaki hasonló helyzetben?

2022. ápr. 30. 22:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha nincs problémád akkor csinálsz?

Örülj neki és majd ha felnő a gyerek akkor dolgozol, ennyi.

2022. ápr. 30. 22:35
 2/22 anonim válasza:
79%

Hát ez így elég rosszul hangzik. Alapból elég felelőtlenség úgy gyereket vállalni, hogy az egyik fél tök kiszolgáltatott mert semmi vagyona nincsen.

Ez így szép és jó, hogy baba meg minden de mi lesz akkor ha a párod egyszer csak dobbant? Minden az övé. Te meg ott maradsz egy gyerekkel.

oké, most már mindegy, de ha el sem vett még feleségül és semmitek sem közös jogilag akkor simán megteheti.

Nem tudom, hogy kezeld, sosem voltam szerencsére ilyen helyzetben, olyan embernek sosem szülnék gyereket aki még el sem képes venni, vagy legalább valamiben rögzíteni, hogy ne legyek földönfutó ha történik valami.

Ezt nem rosszindulatból írom, de annyi nő járta már meg így.

2022. ápr. 30. 22:41
 3/22 anonim ***** válasza:
15%

“ otthont fogok teremteni a házban , mint ugye általában a nők szokták ”

EZT adod bele te.

Meg a közös babácskát, akinek közösen teremtitek meg az otthont.

2022. ápr. 30. 23:10
 4/22 anonim ***** válasza:
32%

2-es, te vészmadárkodsz.

Noha a ház a férfié, onnan, főleg gyerekkel nem tudja kirakni csak úgy a feleségét. Lakhatást kell nekik biztosítania.

Ez az egyik.

A másik pedig az, hogy abszolút jogos, hogy a ház azé, aki felépíti, vagy megveszi.

A harmadik pedi az, hogy válás, elválás esetén a bíróság maximálisan beszámítja a feleség háztartásban végzett munkáját, az otthon teremtést, ápolást, mosást, főzést, takarítást, a gyerek nevelését!

Tehát, ha válnának, nincs puszta bőrönddel kidobás.

A feleség tehát nem eltartott.

2022. ápr. 30. 23:16
 5/22 anonim ***** válasza:
16%

4-es vagyok.

A jog ezt úgy ítéli meg, hogy míg a családapa dolgozik, a feleség/élettárs a családi hátteret biztosítja.

2022. ápr. 30. 23:18
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Juj 4-es te mesekönyvet olvastál. Nem ez a jog.
2022. ápr. 30. 23:39
 7/22 anonim ***** válasza:
25%
Hát..... Van tehát egy pár. Gondolom évek óta együtt vannak. És a pasas vesz magának egy házat. Ez így szerintetek teljesen rendben? Ha nem közösen vettétek akkor minek van veled? Te milyen szerepet töltesz be az életében? Egy nő aki szül, majd neveli is és ennyi. Egyik barátnőm amúgy fogta és eladatta a pasi házát ami volt neki, és ezt házasságkötés után csinálta, így az már közös amit annak az árából vettek. Bár én nem hajtok senki házára se pénzére, de egy ilyen pasi nem kellett volna. Most olyan van akivel házasok vagyunk és építkezünk. Közösen.....
2022. ápr. 30. 23:50
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy érzek, csak gyerek még nincs, és csak a fizetésemet tudom beleadni a közösbe, ami töredéke a férjemének… Ő is mindig mondja, hogy ez a miénk, mi teremtettük így fel, de akkor is rossz érzés.
2022. ápr. 30. 23:52
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt alapvető törvényekkel sincsenek tisztában az emberek, de azért örömmel osztogatnak tanácsot.
2022. máj. 1. 00:06
 10/22 anonim válasza:
60%

Komolyan itt mindenki kezd elhülyülni?

Egyre több az olyan kérdés, ahol a miatt sipítoznak csajok, hogy a pasinak van lakása.

Csomó pasi meg hitelekbe veri magát, hogy saját lakása legyen, mert arra buknak a csajok.

Most akkor mi van???

2022. máj. 1. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!