Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sztkban ha kiirtak a masszázst...

Sztkban ha kiirtak a masszázst igaz jogy borravalót kell adni ( hogy jol kezeljenek ) minden alkalommal és ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 09:40
 1/4 A kérdező kommentje:

A mamam azt mondta hogy mikor gyogyfurdobe jart ott mindenkepp kellett adni kulonben 10 perc alat ledobtak az agyrol es agyonolajoztak masszazs helyett. Ő is csak pár alkalom után tudta meg hogy igy müködik. Onnantol hogy adott egy 500 ast megkapta a rendes kezelesi időt és az erősebb normslis masszazst.

Na most engem nem fürdőbe utaltak hanem ide a helyi sztkba de ugyanigy tbs masszazsra fizioterapiat kapok meg melle.

Mikor bejelentkeztem időpontert egy kinn varakozo not kerdeztem hogy hogy müködik meg kell e asni es mondta hogy persze kell és ajanlotta kihez menjek de pont behivtak mikor megkerdeztem volna hogy mennyit??! Nagy fajdalmaim vannak fizetek ha kell de mennyit? Mert az 500 ftot mamam meg 2007 ben adta a furdobe.

2017. márc. 17. 09:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Bocsi a gépelésihibákért de ideges vagyok. Mert ma kell mennem először. Jó lenne kapni választ addig. Adjak egy ezrest? Csak az meg eleg sok alkalmanként. Vagy adjak egy 5 ezrest igy előre első alkalommal és az kitart 10 alkalomra?

Ha esetleg tud valaki jó masszőrr magánt annak is várom válaszát.

Elképesztően nagy fájdalmaim vannak. Nyaki es lumbális gerinc.

2017. márc. 17. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Rohadt kur.va világ! Ne menj az sztkba. Menj el normális fél órás masszíroztatásra. Fehérváron van egy ismerősöm egy óra 4000,- fél óra 2000,- Most ha azt veszed, hogy 10 percért (ami annyi mint halottnak a csók) adsz 500,- ft-ot, akkor jobban megéri olyan helyre menni, ahol aztán tényleg átmasszíroznak. Az sztk-s nem ér ló.aszt sem!
2017. márc. 17. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül rákérdeztem. Egy ezrest "kér" alkalmanként és púderrel massziroz. Ami szárít. Nem volt egy élmény, vajon mi lett volna ha pénzt se kap?
2017. márc. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!