Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobnom kéne amiatt,hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnom kéne amiatt,hogy még ilyenkor is elvárja a szexet?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt meghalt a kiskutyám.

14 éves volt, 10 évesen kaptam, vele nőttem fel, családtag volt.

Igen,teljesen magam alatt vagyok, nem kis idő lesz mire összeszedem magam. Gondolom ezt csak azok érthetik meg, akik ugyanúgy gondolkoznak egy állatról,mint én. Hát a párom sajnos nem ilyen.

Tegnap este szexelni akart, de megmondtam neki,hogy a legutolsó dolog most ami eszembe juthat az a szex. Erre azt felelte,hogy nem kellene ebből nagy ügyet csinálni,nem dőlt össze a világ + majd a szextől jobb kedvem lesz.

Nagyon felidegesìtettem magam rajta, megmondtam neki,hogy hagyjon békén most egy időre és menjen haza. Rendesen kiábrándultam belőle.

Mit tennétek a helyemben? Nem vettem észre rajta soha,hogy ennyire érzéketlen lenne,nem is értem ezt a viselkedést.

2022. ápr. 29. 11:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%

Gondolom neki nem számítanak a háziállatok családtagnak!

Azért kíváncsi lennék mennyire lesz bűntudata amikor találkoztok!?

De lehet még neki áll feljebb és várja tőled a bocsánatkérést mert hazaküldted!

De lehet bevállalja ő a bocsánatkérést punciért! (Tahóság volt tőlem de erre is számíthatsz!)

2022. ápr. 29. 15:19
 22/22 anonim ***** válasza:
88%
Az exemmel az utolsó szög a kapcsolatunk koporsójába az volt, hogy fél órával a dédnagymamám temetése után meg akart dugni, majd mikor mondtam neki, hogy ezt most nem kéne, full nem értette, mert hát öreg volt már a dédi, számíthattunk rá, hogy meghal. Elküldtem a faszba azonnal, majd pár nap múlva le is zártam a kapcsolatot.
2022. ápr. 29. 18:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!