Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eleinte ugy ölelt alvásnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eleinte ugy ölelt alvásnál mintha az elete múlna rajta, es szerelmes számokat énekelt nekem, csókolgatott. 6 honap mulva meg háttal fordul, nincs csók sem, semmi. Vélemény?

Figyelt kérdés

Szexet is csókolgatva kezdeményezett és bújva, ma meg már ráteszi a kezem a f.rkára és ez a kezdeményezés.

Én még megrekedtem az első hónapoknál, én még igényelném azokat a dolgokat, amik kikoptak nála.

Erőltetni nem akarom, ezért nem kérem hogy magára kényszerítse ha ez nem jön belőle, de nagyon rosszul esik mindez tőle.

Adjak fel hirdetés hogy keresek olyat aki 6 honap után is szívesen ölel és csókkal kezdeményez?

Egyre jobban hidegülök így tőle. Legszivesebben vele se aludnék így.

#nincs több szufla
2022. ápr. 29. 11:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem megjátszotta bocsi.

Akkor az igy jött hogy nyalt falt rajongott, most meg bele van kényelmesedve.

2022. ápr. 29. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem leszek népszerű a véleményemmel...de szerintem aki hat hónap után ekkorát fordul, az rohadt jó színész és sosem szeretett, maximum a puncidat, vagy baromi lusta, önző. Egyik esetben sincs értelme erőltetni. Fél év után még bőven rózsaszín ködben lebeg az ember.
2022. ápr. 29. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

"Adjak fel hirdetés hogy keresek olyat aki 6 honap után is szívesen ölel és csókkal kezdeményez?"

És ha valaki ilyet ígér neked, azt elhiszed? Egy férfi viselkedése a nő felé nagyban függ a nő viselkedésétől. Nincs olyan férfi, aki mindenkit szívesen ölel 6 hónap után. Vagy megmarad a szenvedély, vagy ellaposul. Ő hamar rádunt. Amennyiben te mindent megtettél, és neki mégis ilyen a hozzáállása, akkor nincs jövőtök együtt. Lehet, hogy a következő barátnőjét még 5 év múlva is ölelgeti. Ez nem egy alap tujajdonság az emberben, hanem a másik fél hozza ki belőle. Volt olyan kapcsoltam, ahol egy idő után "terhes" volt, hogy a másik állandóan rajtam lógott, a férjemet meg 11 év után is bármikor elkapom egy ölelésre, és imádom a bőre illatát.

2022. ápr. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!