Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eleinte ugy ölelt alvásnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eleinte ugy ölelt alvásnál mintha az elete múlna rajta, es szerelmes számokat énekelt nekem, csókolgatott. 6 honap mulva meg háttal fordul, nincs csók sem, semmi. Vélemény?

Figyelt kérdés

Szexet is csókolgatva kezdeményezett és bújva, ma meg már ráteszi a kezem a f.rkára és ez a kezdeményezés.

Én még megrekedtem az első hónapoknál, én még igényelném azokat a dolgokat, amik kikoptak nála.

Erőltetni nem akarom, ezért nem kérem hogy magára kényszerítse ha ez nem jön belőle, de nagyon rosszul esik mindez tőle.

Adjak fel hirdetés hogy keresek olyat aki 6 honap után is szívesen ölel és csókkal kezdeményez?

Egyre jobban hidegülök így tőle. Legszivesebben vele se aludnék így.

#nincs több szufla
2022. ápr. 29. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Üdv a való világban!
2022. ápr. 29. 11:56
 2/13 A kérdező kommentje:
És most lessem a hátát éjszakánként? Vagy hogy kell a való világban boldogan élni?
2022. ápr. 29. 12:08
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Kapcsolatok a valóságban a romantikus filmek vége felirata után:

.neked nincs kedved

.neki nincs kedve

.váltakozva nincs kedvetek

Az okok különbözőek lehetnek, a kiszeretéstől kezdve eü állapot, gyerekek érkezése, mhelyi problémák, egzisztenciáis gondok, bármi.

2022. ápr. 29. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2.-ra.

Aludj!

2022. ápr. 29. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki hogy te ezeket igényelnéd

Kommunikáció...

Szerintem minden kapcsolat így kezdődik

Aztán persze ez általában változik

Mi is így voltunk a párommal

A kezdeti szakaszban mindig a mellkasán aludtam

Aztán ahogy telt az idő nyilván úgy feküdtem már ahogy komfortosabb volt nekem

Hason, oldalt stb

A csók nálunk is ritkult

Nem tudom de nekem ez "normális "

Semmi sem marad úgy mint az első hetekben amikor még minden rózsaszín ködben úszik

Attól még szeretik egymást az emberek

2022. ápr. 29. 12:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Tegnap egész éjszaka őt bámultam és ámultam, hogy hol tartunk jezusatyauristen
2022. ápr. 29. 12:22
 7/13 A kérdező kommentje:

5# bennem még nem mult el. Nekem még olyan az egész mint 1.nap. nekem még "új" minden. Totakisan le vagyok maradva a tempoban.

Én még zavarban is szoktam lenni tőle mint az elején

2022. ápr. 29. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"És most lessem a hátát éjszakánként? "

cseréljetek helyet...

két oka lehet, hogy így alszik: ez a kényelmes neki, vagy nem bírja a kilélegzett levegődet szívni (fullasztja). Egyik sem jelenti azt, hogy kevésbé szeretne

2022. ápr. 29. 14:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem ölelget korabban ölelgetett
2022. ápr. 29. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Megvolt a beetetesi idoszak. Az elejen meg eljatszotta a szerepet, ami passzolt a te elvarasaiddal, de most mar nincs erre energiaja. Ez a valodi enje. Ha nem tetszik igy, akkor ints bucsut neki.
2022. ápr. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!