Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleinte ugy ölelt alvásnál mintha az elete múlna rajta, es szerelmes számokat énekelt nekem, csókolgatott. 6 honap mulva meg háttal fordul, nincs csók sem, semmi. Vélemény?
Szexet is csókolgatva kezdeményezett és bújva, ma meg már ráteszi a kezem a f.rkára és ez a kezdeményezés.
Én még megrekedtem az első hónapoknál, én még igényelném azokat a dolgokat, amik kikoptak nála.
Erőltetni nem akarom, ezért nem kérem hogy magára kényszerítse ha ez nem jön belőle, de nagyon rosszul esik mindez tőle.
Adjak fel hirdetés hogy keresek olyat aki 6 honap után is szívesen ölel és csókkal kezdeményez?
Egyre jobban hidegülök így tőle. Legszivesebben vele se aludnék így.
Kapcsolatok a valóságban a romantikus filmek vége felirata után:
.neked nincs kedved
.neki nincs kedve
.váltakozva nincs kedvetek
Az okok különbözőek lehetnek, a kiszeretéstől kezdve eü állapot, gyerekek érkezése, mhelyi problémák, egzisztenciáis gondok, bármi.
Mondd el neki hogy te ezeket igényelnéd
Kommunikáció...
Szerintem minden kapcsolat így kezdődik
Aztán persze ez általában változik
Mi is így voltunk a párommal
A kezdeti szakaszban mindig a mellkasán aludtam
Aztán ahogy telt az idő nyilván úgy feküdtem már ahogy komfortosabb volt nekem
Hason, oldalt stb
A csók nálunk is ritkult
Nem tudom de nekem ez "normális "
Semmi sem marad úgy mint az első hetekben amikor még minden rózsaszín ködben úszik
Attól még szeretik egymást az emberek
5# bennem még nem mult el. Nekem még olyan az egész mint 1.nap. nekem még "új" minden. Totakisan le vagyok maradva a tempoban.
Én még zavarban is szoktam lenni tőle mint az elején
"És most lessem a hátát éjszakánként? "
cseréljetek helyet...
két oka lehet, hogy így alszik: ez a kényelmes neki, vagy nem bírja a kilélegzett levegődet szívni (fullasztja). Egyik sem jelenti azt, hogy kevésbé szeretne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!