Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye,hogy történik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye,hogy történik valami és nem tud ellenállni a csábításnak?

Figyelt kérdés

Barátom megy ma a huga ballagásàra és tudjuk,hogy a mai fiatal lányok mennyire nem 18-nak néznek ki, és még milyen jól szoktak kinézni.

Lesz ivás meg nagy buli és sajnos eszembe jutott,hogy ez elég nagy rizikó faktor lehet egy férfinak.

Tudom bizalom nélkül nincs kapcsolat stb stb, de én már lassan 30 vagyok és azok a lányok sokkal jobban néznek ki.

Vagy hülye vagyok,hogy ezen kattogok?

Egyébként nem szoktam féltékeny lenni, oda megy ahova akar, de most ez a gondolat nagyon beleférkőzött a fejembe.

2022. ápr. 29. 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel úgy, hogy ha most elcsábítja valami kis tini akkor még szerencse, hogy ez ilyen hamar kiderült és hogy csak rövid ideig pazaroltad rá az időt.

Egyébként meg 30 évesen lehetnél kevésbé felszínes és egy hangyafasznyit értelmesebb, a kommenteid alapján ezeknél a tiniknél is éretlenebb vagy. Nőj fel.

2022. ápr. 29. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

"de én már lassan 30 vagyok és azok a lányok sokkal jobban néznek ki."

Ha jobban néznek ki, az nem a koruk miatt van. Hagyjuk már ezt a 18-20-as fétist, szánalmas, hogy felnőtt nők is beeszik ezt a hülyeséget. Ha a pasid szellemileg ép és nem olyan az értékrendje, hogy azt normális ember letagadná, a saját korosztálya mozgatja meg elsőként.

Ha nem valami szellemileg visszamaradott csőcseléket választottál, a helyedben jobban aggódnék inkább a kollégái miatt. Ha van gerince, akkor amiatt sem.

2022. ápr. 29. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Te megint valami napi incel vagy? Azok szoktak itt vergődni, hogy 30 felett már eláshatja magát egy nő, mert úgyis lecserélik egy 20 évesre
2022. ápr. 29. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

Feleslegesen aggódsz, nem ezen fog múlni. Akit el lehet csábítani, az bárhol máshol is elcsábulhat, nem kell hozzá buli.

Azért van egy pár jelenség, ami ellen elég hevesen ágálnak egyes válaszadók (valószínűleg mert érzik, hogy félig-meddig igaz), például hogy az átlag 18-20 éves jobb testű, mint az átlag 30-as, vagy hogy nincsenek is apakomplexusos lányok.

2022. ápr. 29. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem ágálunk ellene, csak magunkból indulunk ki.

Azzal kapcsolatban is, hogy 18 egyáltalán nem volt a fénykorunk, csak egy esendő, de már legális életkor, ahol az ember csak vergődve harcolva próbál nő lenni és azzal kapcsolatban is, hogy 26 évesen ugyanolyan hányingerem van a gondolattól, hogy egy 40 évessel szexeljek, mint amilyen undort 18 évesen éreztem, ha 30-asok közeledtek.

Én elhiszem, ha van, akinél máshogy működik, de a saját életemben és az engem körülvevő emberek életében nem ezt tapasztaltam.

2022. ápr. 29. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Én elhiszem, ha van, akinél máshogy működik, de a saját életemben és az engem körülvevő emberek életében nem ezt tapasztaltam."

Azért ez rögtön egy finomabb álláspont, mint az, hogy "szánalmas, hogy felnőtt nők is beeszik ezt a hülyeséget".

2022. ápr. 29. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
de nyugika már incike, te amúgy sem kellesz a nőknek, nem kell aggódnod, hogy majd jönnek a csúnya 30asok és versenyeznek érted
2022. ápr. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!