Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye,hogy történik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye,hogy történik valami és nem tud ellenállni a csábításnak?

Figyelt kérdés

Barátom megy ma a huga ballagásàra és tudjuk,hogy a mai fiatal lányok mennyire nem 18-nak néznek ki, és még milyen jól szoktak kinézni.

Lesz ivás meg nagy buli és sajnos eszembe jutott,hogy ez elég nagy rizikó faktor lehet egy férfinak.

Tudom bizalom nélkül nincs kapcsolat stb stb, de én már lassan 30 vagyok és azok a lányok sokkal jobban néznek ki.

Vagy hülye vagyok,hogy ezen kattogok?

Egyébként nem szoktam féltékeny lenni, oda megy ahova akar, de most ez a gondolat nagyon beleférkőzött a fejembe.

2022. ápr. 29. 08:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

ennyire megváltozotta ballagás? Mi körbe mentünk a suliba és vége volt, nem tartozott buli hozzá. A 30-as barátodat komolyan meghívták a 18 évesek, hogy bulizzon velük? Nem is értem, hogy miért menne el egy ilyenre, gyerekek közé. Unatkozni fog csak.

Csábítás mindig van, nincs értelme rugózni rajta. Aki meg akar csalni, meg fog.

2022. ápr. 29. 08:47
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Kettő féle gondolatmenetet követhetünk szerintem:

1. Ha Te lassan 30 vagy, a barátod vélhetően már elmúlt 30. Az ilyen korú fickók a 18 éves lányoknak tök öregnek tűnnek, tehát, ha a nyálcsorgatáson kívül más is az eszébe jjutna, csúnyán fel fog sülni.

2. A barátod jól fogja magát érezni az összejövetelen és esze ágában sem lesz "úgy" tekinteni a lányokra, mert szeret és Hű Hozzád.

2022. ápr. 29. 08:48
 3/17 A kérdező kommentje:

Hát az én ballagásom se ilyen volt ,mint amiket ma művelnek, tényleg teljesen más a kettő.

Jóban van a huga haverjaival,meg egy régi haverja öccse is ott ballog ahol a lány, így elmennek ők is inni.

A barátom 28.

2022. ápr. 29. 08:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Gondolom közel van hozzád a húga. Mondjad, hogy te is szeretnéd látni a ballagást.
2022. ápr. 29. 09:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Friss ez a kapcsolatot még,nem találkoztam a családjával.
2022. ápr. 29. 09:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem bízol magadban, a barátodban és a kapcsolatban?
2022. ápr. 29. 09:18
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Jesszusom 28 évesen 18 éves haverjai vannak? Miről tudnak ezek beszélgetni? Én már a 20 évesekkel sem találom általában a hangot, pedig 24 vagyok... Szerintem elég gáz lenne, ha ilyen kiscsajokra izgulna
2022. ápr. 29. 09:21
 8/17 A kérdező kommentje:
A huga osztálytársai nem a haverjai, csak jóban van velük mivel régóta ismeri őket,és egy vele egykorú haverja öccse is akkor ballag csak másik osztályból, ezért elmennek inni egy szórakozóhelyre.
2022. ápr. 29. 09:27
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

"Lesz ivás meg nagy buli és sajnos eszembe jutott,hogy ez elég nagy rizikó faktor lehet egy férfinak."

Egy kanos kisfiúnak lehet. Egy férfinak nem.

Amúgy meg szerintem:

1. ha meg akar csalni, máshol is megcsalhat. Ezen fölösleges agyalni.

2. Egy 30 éves nő ne tekintse már potenciális veszélyforrásnak 18 éves tinilányokat. Egészen más a gondolkodásotok, a viselkedésetek. Ha a párodnak ez jönne be, akkor egy ilyen kislánnyal lenne. De ő egy 30 éves nőt választott.

2022. ápr. 29. 09:33
 10/17 A kérdező kommentje:

Itt nem a gondolkodásról van szó,hanem a külsőről.

A mostani gimisek úgy néznek ki,hogy rengetegszer meglepődöm. És mindig azt olvasom itt is,hogy 30 fele egy nő már teljesen lecserélhető egy fullos fiatal csajra.

2022. ápr. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!