Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ismerkedem egy sráccal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedem egy sráccal és már most meg akarja mondani hogy ne bulizzak ilyen sokat érdemes lepattintanom?

Figyelt kérdés
Nem szeretem ha irányítanak. 1 hete se beszélünk.

2022. ápr. 28. 22:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%
Tipikus kötekedő emberek. Ilyen ez a magyar mentalitás:)
2022. ápr. 29. 12:05
 22/30 anonim válasza:
61%
Tehát ő egy komoly, valószínűleg dolgozó, célorientált embert keres, komoly kapcsolatra. Ami így a leírtak alapján nem te leszel, szóval ja, lépj 🙋
2022. ápr. 30. 02:38
 23/30 A kérdező kommentje:
Egyetem mellett 20 órában melózom. Hahó. Nem ismersz ne ítélkezz
2022. máj. 1. 07:57
 24/30 anonim ***** válasza:
51%

Semmit nem jelent.:D

Amúgy meg miért is dolgozol? Hogy elbulizd:D Grat fiam.

2022. máj. 1. 09:41
 25/30 anonim ***** válasza:
Kedvencem: Én nem olyan lány vafyokt! 🍆💦😮🍆💦🍑(Elfelejtettem kodmont húzni 👀)
2022. máj. 1. 09:45
 26/30 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is volt ilyen , nemis egy! Az egyik már a szia után elő rukkolt azzal, hogy ne merészeljek innentől kezdve fiukkal is barátkozni mert ő nagyon féltékeny típus!🤣🙄 Természetesen ment a tiltás! Az ilyenektől menekülni kell minél előbb mert ha már ismerkedésnél ezt csinálja, gondold el mit művelne ha együtt lennétek...
2022. máj. 1. 21:55
 27/30 A kérdező kommentje:
Egy informatikai cégnek dolgozom:) fiatal vagyok szerintem normális hogy egyetemen heti egyszer elmegyek valahova bulizni és megiszom egy sört
2022. máj. 2. 07:28
 28/30 anonim ***** válasza:
31%
Ne itt bizonygasd már a nyomorod kérlek.
2022. máj. 2. 10:02
 29/30 anonim ***** válasza:
43%
Ja, és főleg ne hazudj. Heti egy sört meg egyetemi bulit meg biztos nem tenne szóvá egy vadidegen srác. Amúgy meg nem illeték össze, ő lehet hogy komoly kapcsolatot keresek egy komoly nővel, ne egy partizós egyetemista kislányt.
2022. máj. 2. 11:03
 30/30 A kérdező kommentje:
Rendben én tisztában vagyok a saját értékeimmel és tudom hogy milyen is vagyok. A többi nem számít
2022. máj. 3. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!