Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedem egy sráccal és már most meg akarja mondani hogy ne bulizzak ilyen sokat érdemes lepattintanom?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha irányítanak. 1 hete se beszélünk.2022. ápr. 28. 22:08
11/30 anonim válasza:
9# te most irigy vagy, vagy mi?
12/30 A kérdező kommentje:
Akkor nem hiszed, nem tudok vele mit kezdeni. Vitatkozni úgy se fogok leállni egy unatkozó, direkt feszültséget keltő emberrel. Én tisztában vagyok vele, hogy milyen vagyok, miket teszek. És ha ezt is csinálnám amit te említettél semmi közöd nem lenne hozzá.:) Na pá! Unatkozz kérlek máshol
2022. ápr. 28. 22:19
14/30 A kérdező kommentje:
De érzem a különbséget. Én is komoly kapcsolat párti vagyok. De a barátaim nem hagyagolnám el egy kapcsolat miatt. Ezért keresek olyan párt, akivel egyezik az életvitelünk és együtt is el tudunk menni szórakozni nem lesz ebből konfliktus. Mi ebben a probléma?:)
2022. ápr. 28. 22:21
15/30 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2022. ápr. 28. 22:21
16/30 anonim válasza:
"Én is komoly kapcsolat párti vagyok."
XDDDD
17/30 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a kedves válaszolók a saját párjukkal nem voltak már szórakozni. Igenis össze lehet egyeztetni a fiatalos energikusságot, a bulit, és a párkapcsolatot. Egyetemen vagyok és a szaktársaim mind hozzák a bulikba a párjaikat. Nem mindenki a popsit rázni megy a buliba.
19/30 anonim válasza:
Huszonéves egyetemista lányról van szó. Ki az aki ennyi idősen begubózva otthon ül a férjével/barátjával és babázik.Az csak a 60as években volt menő. Én azt mondom olyan párt keress aki szociális és használjátok ki az egyetemista bulikat amég lehet akár együtt is. 4 éves kapcsolatban vagyok barátommal és mindenhová együtt megyünk szórakozni ritka h elmegyek nélküle de akkor is eszembe nem jutna megcsalni. A bulizás nem a pi**áskodásról szól. Összehangolja a párokat és a közös barátokat. Nekünk nagyon jót tettek az ilyesmi programok a kapcsolatuknak még jobban megismertük a másikat
20/30 anonim válasza:
#20 Az lehet hogy jobban megismerted a másikat, de helyesen írni nem tanultál meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!