Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félelmet ébreszt bennem a barátom, ami lehet alaptalan, lehet nem, adjam fel a kapcsolatot?
Néha félek tőle amikor veszekszik, mert fenyeget és támadolag lép fel, stb.
Így gyakorta tartok attól amikor hazajön, hogy vajon milyen kedvében lesz, csak azután merek elaludni, ha már alszik, stb.
Azaz a szerelem mellett, tele vagyok szorongásokkal, amikre legyint, és én vagyok hibáztatva a saját szorongásaim miatt, hogy szerinte képzelgek.
Ráadásul harci kikepzésekre jár és verekedős is.
Mit csináljak?
Az aki a kezdetekor erőszakos az később, mikor biztos lesz a helye melletted, még arrogánsabb lesz! Ne adj Isten lesz egy gyereketek, olyan nehéz lesz a szakítás... bele fogsz ragadni...
Higyjél a kommentelőknek!
F
csak azután merek elaludni, ha már alszik, stb.
Azaz a szerelem mellett, tele vagyok szorongásokkal,
Verekedős
Kell még indok?
Ez egy bántalmazó kapcsolat(nem fizikailag,de te attól is tartasz nyilván okkal)
Lépj ki belőle vagy szenvedsz egy életen át.
40/N
Hagyjátok, a csaj kb. naponta írja ki a kérdéseit.
Volt egy szr kapcsolata, amiből kilépett - akkor is ezzel tolta a gyakorit -, most beleugrott egy ugyanolyan fosba, és folytatja azt, amit elkezdett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!