Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Mert szerintem nem

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mert szerintem nem

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, mindketten szüzek vagyunk, én 19 ő 20 éves. Mondtam neki hogy én még azelőtt nem szeretném elvesziteni mielőtt nem megyek nőgyógyászhoz, mondta is hogy persze megerti. Ehhez képest tegnap alvás közben mert nála aludtam kezdett el fogdosni miközben én aludtam, persze felebredtem, és utána se akartam abbahagyni mikor mondtam neki hogy hagyja abba.

Nem is ertem....

2022. ápr. 28. 07:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
66%

Ja, én vagyok a buta tyúk, de te még írni sem tudsz. 😂

2022. ápr. 28. 20:41
 52/63 anonim ***** válasza:
14%
Nem baj , legalab nem vagyok olyan borzasztoan hulye mint te!
2022. ápr. 28. 20:42
 53/63 A kérdező kommentje:

Peace, ne veszekedjetek.

Először elhuzodtam csak még ki is mentem az agy szélére utána meg mondtam hogy hagyja abba akkor meg mondta hogy miért, meg hogy ő folytatni akarja inkább

2022. ápr. 28. 20:59
 54/63 anonim ***** válasza:
80%
Es aztan? Befwjezte? Vagy eroszakoskodott? Megsertodott? Megkerdezted , hogy mikor te alszol , miert csinal ilyeneket?
2022. ápr. 28. 21:01
 55/63 A kérdező kommentje:

Utana el is vettem onnan a kezét és utána abba hagyta igen, utána meg a melleimet fogdosta elég sokáig.

Mondtam neki, hogy én erre nrm vagyok így vevő es hogy nem esett jól mdg nem is akartam es arra mondta hogy megigeri máskor nem csinál ilyeneket es ezek, hát nagyon remélem

2022. ápr. 28. 21:10
 56/63 anonim ***** válasza:
32%
Hat kerdezo ez nem hangzik valami biztatoan! Csak egyre kerlek! Ne hidd el ennek a sok gyokernek , hogy te vagy az aki tulreagalja. Azt , hogy neked mi a jo , hol van a hatar nalad , csak te tudod! Nem kell mindent elturnod a masiknak .
2022. ápr. 28. 21:12
 57/63 anonim ***** válasza:
32%
Es meg valami, vannak olyan nok akiknek minden fele szexualis bantalmazast , erzelmi zsarolast , elkell turnie, (lasd hanyan irtak , hogy te vagy a hulye) , mert felnek attol , hogu egeyedul maradnak , vagy a kutya se szolna hozzajuk! NEM KELL. Tanulj meg kiallni magadert, es eguedul is boldognak lenni . Kulonben par even belul te is itt fogsz frocsogni mint ok !
2022. ápr. 28. 21:17
 58/63 anonim ***** válasza:
76%

senki nem mondta, hogy el kell tűrnie, amit nem akar.

ha leállt a fiú végül, akkor talán nem egy vadember. de te nyugodtan hidd azt minden hímneműről

2022. ápr. 28. 21:17
 59/63 anonim ***** válasza:
32%
Nem hiszem azt minden himnemurol! Melle lottel!
2022. ápr. 28. 21:18
 60/63 anonim ***** válasza:
61%
akkor erről a fiatal fiúról miért gondolod?
2022. ápr. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!