Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mert szerintem nem
Sziasztok! A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, mindketten szüzek vagyunk, én 19 ő 20 éves. Mondtam neki hogy én még azelőtt nem szeretném elvesziteni mielőtt nem megyek nőgyógyászhoz, mondta is hogy persze megerti. Ehhez képest tegnap alvás közben mert nála aludtam kezdett el fogdosni miközben én aludtam, persze felebredtem, és utána se akartam abbahagyni mikor mondtam neki hogy hagyja abba.
Nem is ertem....
Ja, én vagyok a buta tyúk, de te még írni sem tudsz. 😂
Peace, ne veszekedjetek.
Először elhuzodtam csak még ki is mentem az agy szélére utána meg mondtam hogy hagyja abba akkor meg mondta hogy miért, meg hogy ő folytatni akarja inkább
Utana el is vettem onnan a kezét és utána abba hagyta igen, utána meg a melleimet fogdosta elég sokáig.
Mondtam neki, hogy én erre nrm vagyok így vevő es hogy nem esett jól mdg nem is akartam es arra mondta hogy megigeri máskor nem csinál ilyeneket es ezek, hát nagyon remélem
senki nem mondta, hogy el kell tűrnie, amit nem akar.
ha leállt a fiú végül, akkor talán nem egy vadember. de te nyugodtan hidd azt minden hímneműről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!