Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mert szerintem nem
Sziasztok! A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, mindketten szüzek vagyunk, én 19 ő 20 éves. Mondtam neki hogy én még azelőtt nem szeretném elvesziteni mielőtt nem megyek nőgyógyászhoz, mondta is hogy persze megerti. Ehhez képest tegnap alvás közben mert nála aludtam kezdett el fogdosni miközben én aludtam, persze felebredtem, és utána se akartam abbahagyni mikor mondtam neki hogy hagyja abba.
Nem is ertem....
Igen, engem ezért akaszt ki a sztori. De lehet tévedek és volt már
"Fogamzasgatlasi módszert szeretnék vele felirattatni, hormonmentest."
Mondana valaki olyan hormonmentes fogamzásgátlási módszert, melyet fel kell írni? Mert én nem tudok ilyenről, bár tévedhetek. (A méhkürt lekötésén kívül, mert az nyilván nem játszik itt...)
Teljesen mindegy.
Most mit kell azon izelni hogy el szeretnék menni? Jobb az ha valaki fu fával lefekszik nőgyógyászhoz meg fel elmenni?
Nem ez volt a kerdes.
De köszönöm a hasznos válaszokat!
Kerdezo ! Amikor megkerted , hogy alljon le , mit mondott? Vagy mi tortent azutan?
Kerdesedre a valaszom , hogy nem normalis egyatalan! En nekem is ugyan az jutott eszembe amit az egyik kommentbe irtal , hogy es ha nem tudnal magadrol olyan reszeg lennel akkor mit tenne!
48#
Azert nem erted no letedre ( jajj te most aztan nagyon kulonlegesnek szamitassz), mert egy buta tyuk vagu ! A kerdest sem erted, de hala istennek mar valaszoltal ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!