Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokat kérek, vagy ennyire bunkó a barátom és el kéne hagynom?
A párom mesterszakon tanul levelező tagozaton, mellette dolgozik főállásban, én pedig részmunkaidőben dolgozok, és az alapszakomat csinálom levelező tagozaton.
Mivel a párom olyan mesterszakot csinál, ami hasonló tudományág mint az én alapszakom, ezért megszoktam kérni, hogy segítsen az összes tantárgyamban, segítsen felkészülni, és kérdezze ki tőlem az anyagot, a pasim pedig ezt bunkón elutasította, hogy nem fogja tőlem kikérdezni az összes tantárgyat, van neki jobb dolga is, meg amúgy is mi vagyok én általános iskolás, hogy még ki kell tőlem kérdezni az anyagot?
Azt is mondta, hogy ha az összes tantárgyhoz az ő segítsége kell, akkor inkább gondolkozzak el azon, hogy tényleg nekem való-e az a szak.
Amikor mondtam, hogy a barátnőimet is kikérdezik a pasijuk, akkor arra csak annyit mondott, hogy akkor ezek szerint ők is megragadtak általános iskolás szinten, amihez a pasijuk papucs módon asszisztálnak.
A barátnőim mondták, hogy dobjam a pasimat, szerintetek?
22/L
#21 attól függ, nekem az egyetemen egy-egy konkrét könyv volt a vizsgaanyag, nemhogy 10+ oldal, hanem inkább 650+ oldal. Mondjuk legalább év közben nem volt sok ZH meg ilyesmi, max cikkeket dolgoztunk fel, de a vizsga az kemény volt mindig. Megnéztem volna a párom arcát, ha az összes tárgyból kikérdezősdit játszottam volna vele :D
Bár tény, ha a kérdezőnek a 10+ oldalas tananyag is megerőltető és kikérdezést igényel, akkor tényleg érdemes elgondolkodnia, hogy egyáltalán az egyetem-e az ő útja. Nem szégyen az, ha nem megy, de ne a párját terhelje a hiábavaló küszködéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!