Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik mennyire értékelik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mennyire értékelik az erkölcsös és értelmes lányokat?

Figyelt kérdés
Meg persze akik nehezen adják be a derekukat és nem álnak szóba bárkivel. (lécci kort is írjatok)
2010. szept. 16. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

17:40

Sajnállak, hogy ez a tapasztalatod. Nekem nem.

És minél inkább beletörődünk, hogy "ez van", annál inkább ez lesz. Hát tudd meg: nem ez van. Csak a mai fiatalok azt hiszik, hogy máshogy nem lehet élni. Az én szüleim boldog házasságban éltek egész életükben. nem csalták egymást. És nincsenek egyedül, sőt!

Más hozzáállás kéne!

2010. szept. 16. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Értékelném, csak az a nagy baj, hogy Ők is a gyökerek után futnak.
2010. szept. 16. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
én nem tapasztalatból írtam :D az én páromnak aztán nyomulhatna bármilyen plázap'csa és hasonlók :D a környezetemben levő srácokon látom, és a szüleim barátain láttam anno...
2010. szept. 16. 22:48
 14/14 anonim válasza:
A fiúk könnyen feladják a harcot az erkölcsös lányokért, mivel elég sok az olyan csaj aki nem ilyen ezért nem vesztegetik sokáig az időt és az udvarlás meg igazából nem megy nekik. Mások véleménye szerint szép(sajátom szerint nem rossz) , 26 éves lány vagyok és tavaly vesztettem el a szűzességem. Természetesen kifogtam a legnagyobb hazug disznót!
2010. szept. 17. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!