Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Vélemény? Ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Vélemény? Ötlet?

Figyelt kérdés
Jött egy új fiú a suliba. Eléggé tetszik, ugyan ott lakik mint én, és álltalában eggyütt megyünk és jövünk a suliból egy úton. Mind ketten egyedül megyünk. Eddig még nem szoltunk egymáshoz eggyáltalán. Eggyel alattam jár, de ez engem nem zavarna. Mindíg amikor a látóhatárba kerülönk, egymás szemébe nézünk (ilyenkor olyan kínosan érzem magam). Az úton, ma úgy volt, hogy én mentem elöl ő meg jött mögöttem egy 3-4 méterre, amikor az átjárónál állunk, akkor úgy csinálok mintha ottse lenne, rá se nézek, meg semmi. Szerintetek mit kéne csinálni? Ötletek?
2010. szept. 16. 16:06
1 2 3 4 5 6
 51/56 Kamuuu ***** válasza:
Én nem tudom elküldeni te küld el xD
2010. szept. 16. 17:13
 52/56 Kamuuu ***** válasza:
Megvan!:D
2010. szept. 16. 17:17
 53/56 A kérdező kommentje:
már elküldtem
2010. szept. 16. 17:18
 54/56 A kérdező kommentje:
nem kaptam meg a meghívást :D
2010. szept. 16. 17:20
 55/56 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá mutatkozz be neki, beszélgessetek a suliról, magatokról stb.

aki nem mer, az nem nyer.

15/L

2010. szept. 16. 18:05
 56/56 A kérdező kommentje:
erre már rájöttem :)
2010. szept. 17. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!