Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Vélemény? Ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Vélemény? Ötlet?

Figyelt kérdés
Jött egy új fiú a suliba. Eléggé tetszik, ugyan ott lakik mint én, és álltalában eggyütt megyünk és jövünk a suliból egy úton. Mind ketten egyedül megyünk. Eddig még nem szoltunk egymáshoz eggyáltalán. Eggyel alattam jár, de ez engem nem zavarna. Mindíg amikor a látóhatárba kerülönk, egymás szemébe nézünk (ilyenkor olyan kínosan érzem magam). Az úton, ma úgy volt, hogy én mentem elöl ő meg jött mögöttem egy 3-4 méterre, amikor az átjárónál állunk, akkor úgy csinálok mintha ottse lenne, rá se nézek, meg semmi. Szerintetek mit kéne csinálni? Ötletek?
2010. szept. 16. 16:06
1 2 3 4 5 6
 31/56 Kamuuu ***** válasza:
Az enyémre mondjál véleményt=(
2010. szept. 16. 16:52
 32/56 A kérdező kommentje:
Arra mondtam :D Nkem túl bevállalós szöveg :D bocsi, de nagyon szépen köszönöm, hogy segíteni akarsz :)
2010. szept. 16. 16:54
 33/56 Kamuuu ***** válasza:
Várjá csak akkor találok ki még valamit:D
2010. szept. 16. 16:55
 34/56 A kérdező kommentje:
Én max egy hány órás dumát vállalnék, be :D, de az meg túl átlátszó, szerinted Kamu?
2010. szept. 16. 16:56
 35/56 Kamuuu ***** válasza:
Keveset akarsz beszélgetni vagy inkább ugy hogy aztán belelendüljetek és sokat beszélgessetek vagy esetleg utcán vagy már suliba??:D
 36/56 A kérdező kommentje:
:D oké kööszi :)
 37/56 Kamuuu ***** válasza:
Nem átlátszó egyáltalán velem is szoktak csak úgy leállni lányok főleg ma pff... ez szar nap volt xD
 38/56 A kérdező kommentje:
Inkább az utcán, mert a barátnőim a suliba, nem szakadnak le róllam :D
 39/56 A kérdező kommentje:
és nállad ez bejön?
2010. szept. 16. 16:58
 40/56 Kamuuu ***** válasza:
Hát igen el vagyok főleg amikor lekésem a vonatot XD amúgy jah jó legalább nem unatkozok mert szar egyedül a suliba menni:/ hát ha az utcán akkor hmm... mondjuk oda mész és szia téged ismerlek a suliból hogy-hogy egyedül jársz be? és akkor fog valamit mondani mondjuk nem lakik semmi ismerősöm erre fele. aztán meeeg mondom hogy igen velem is így van ha akarod akkor jöhetnénk együtt ha neked is jó :D
2010. szept. 16. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!