Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális érzés az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális érzés az, hogy ennyire felkavar a dolog?

Figyelt kérdés
Férjemnek lett egy barátnője. Ez a része nem érdekel, külön élünk, nem bánom. Viszont ami bosszant az az, hogy azóta a közös gyerek kissé hanyagolva van. Mielőtt meglett a barátnő, azelőtt minden nap, max másnap beszéltek telefonon, eljött hetente látogatóba minimum kétszer, még ha egy fél órára, akkor is. Mióta van ez az új kapcsolat, azóta egy héten kétszer beszélnek max telefonon, jönni nem jön, elvitte 3 napra a tavaszi szünetben, aztán ennyivel le volt tudva az április. Most beteg a gyerkőc, az apja tudja, de nem jött el hozzá, nem hívta fel este, hogy hogy vagy, semmi. Ami még bosszantóbb, vagy inkább elkeserítőbb, hogy míg együtt éltünk sem volt közös hétvége, közös program, mert mindig dolgozni kellett. Az új nőre és gyerekeire pedig van ideje. Egy hétvégén nem dolgozott, minden percet együtt töltenek. A gyerekek is otthon vannak, még kicsik, szóval nem kettesben a nővel. Egyszerűen képtelen vagyok ezt helyre rakni magamban, hogy egy p...ci ennyivel fontosabb, mint a gyereke? Képes inkább saját gyerekét hanyagolni azért, hogy legyen kaja, meg legyen aki alá fekszik? Ami miatt nagyon fáj az az, hogy a sok év alatt a közös gyerek előtt mindig mentegettem, hogy éppen miért nem ér rá apád veled foglalkozni. Most épp dolgozik, most épp pecázik, most csendben kell lenni, mert apa szegény fáradt. Most nem megyünk sehova, mert apának nincs kedve. Most ne mondjuk el neki, hogy ettél egy fagyit, a héten már másodszor, mert kikapunk. A strandon hagyd apádat pihenni, nincs kedve fürdeni, csúszdázni, homokvárat építeni. Ő most pihen. Nem, nem várjuk meg a reggelivel /ebéddel/vacsorával apát, mert nem tudtuk mikor jön haza és milyen kedve lesz. Most meg a két új kisgyerekkel együtt van reggel, este, hétvégén. Vagy ne foglalkozzak vele ezt a gyerek helyre fogja rakni magában és majd egyszer számon kéri az apját? És addig én meg álljak a gyerek háta mögött biztos pontként?
2022. ápr. 26. 06:53
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Hívásnaplót megnézve mióta megvan az új család, azóta leginkább a fiam hívja az apját. És a legtöbb beszélgetés 2 percen belüli. Szóval nagy beszélgetést nem folytatnak.
2022. ápr. 26. 07:08
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz lehet neked is meg kisfiadnak is.. Bár én nem vagyok elvállt de van egy 5 éves kisfiunk a párommal... Belegondolok ha a helyedben lennék valószinűleg nekem is rosszúl esne.

Nem tudom menyire maradtatok beszélő viszonyba, de felhivhatnád szépen nyugodtan és mondhatnád neki hogy keresse a gyerköcöt kicsit többet mert hiányolja az apukáját.. Ha ezek után sem keressi akkor meg ne rágodj rajta tudom rossz érzés mert sajnálod a gyerköcöt.. De gondolj mindig arra hogy az exed döntése ha nem keresi nem a te hibád... Majd idővel vissza kapja ö ezt az életöl és a gyerkőctől..

2022. ápr. 26. 07:16
 3/28 A kérdező kommentje:
A fiam 13 éves, szóval ő már nagy.mikor kicsi volt, akkor nem volt kedve, meg ideje meg türelme a gyerekhez. Most a két új gyerek 3 és 1 évesek. Rájuk meg van, minden? És hiába mondom a közös gyerek apjának, hogy mi a gondom, ezt vagy nem akarja megérteni, vagy tényleg nem érti, mi a gond azzal, hogy a saját gyereke állandóan hanyagolva van. Mondjuk ez is az én hibám, mert ha én ezt vagy azt tettem volna, akkor ő többet foglalkozott volna a gyerkőccel. De ez most nem két külön dolog? Attól, hogy mi nem tudunk együtt működni, a gyereke mindig az lesz. Szerinte csak felhánytorgatom most a múltat és semmi közöm hozzá, hogy mit csinál a gyerekekkel. Azt mondja, nem foglalkozik azokkal a gyerekekkel. De most őszintén. Ha ott van a gyerekek anyjával, meg a két picivel, úgyis játszik velük, nem hiszem, hogy egész nap ül a sarokban és semmit nem csinál velük. Hiszen korukból kifolyólag is oda viszi a játékot az a gyerek. És kéri, hogy játsszon.
2022. ápr. 26. 07:25
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
Te most megint a két másik gyerek jobb kérdező vagy? Dolgozd már fel!
2022. ápr. 26. 07:27
 5/28 A kérdező kommentje:
#4 nem értem a kérdést.
2022. ápr. 26. 07:30
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj akkor hagyd a fenébe még ha nehéz is... 13 évesen a fiad már jól látja a dolgokat, hogy hogy viazonyúl hozzá az apja.. Probálj vele sokat beszélgetni.. A volt férjed meg csak dolgozzon látástól mikulásig hogy két idegen gyereket eltartcson...
2022. ápr. 26. 07:32
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az új punci varázsa. Sok ilyen hím van, akinek fontosabb a saját kielégülése a gyerekénél. Ott is csak addig játssza a gondoskodó mostohát, amíg érdekli az anyjuk. Aztán rá un a színészkedésre ott is. Most látod a valódi énjét, később a gyereked is rájön erre. De én azt is eltudom képzelni, hogy szarik azokra a gyerekekre is. Kb. 5 percig eltutujgatja őket, hogy meglegyen a napi betevője. Ez addig megy így majd, amíg az anyjuk rá nem jön, hogy kivel került össze. Most még rózsaszín köd van az agyàban, na meg a hamis öröm, hogy kell valakinek két gyerekkel. Egy ideig...

A volt férjem is ilyen volt. Ma sem változott.

Éld az életed a gyerekkel, őt meg szard le. Én is ezt teszem. Változtatni nem lehet rajtuk, mert ilyen a jellemük.

2022. ápr. 26. 07:46
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Veletek is együtt élt, azt mondod mégsem foglalkozott a gyerekkel.

Lehet, hogy most te kombinálod túl, hisz nem vagy ott velük

Az szomorú, hogy a fiával egyre kevesebbet beszél, de sajnos ez jellemző elvált férfiaknál függetlenül attól, hogy van e új gyerek vagy nincs.

Amit tehetsz, ezt a rágódásodat ne ragaszd rá a fiadra.

2022. ápr. 26. 07:55
 9/28 anonim ***** válasza:
69%
Be kéne vallanod magadnak, hogy az egész szituban az zavar a legjobban, hogy a férjednek új kapcsolata van. Ülsz, és azon agyalsz, vajon mit csinálnak otthon hétvégén négyesben. El kéne engedned, és nem a híváslistát elemezni. Ha a gyereked így nőtt fel, akkor nem lesz akkora hiányérzete.
2022. ápr. 26. 07:58
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy új kapcsolata van, legalább engem békén hagy. 😁

Tényleg az zavar, hogy egy punciért mindenre képes.

2022. ápr. 26. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!