Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés

Teljesen rendben van hogy a házimunka közös. De én úgy érzem férfiként sokkal többet törődöm a renddel tisztasággal, én azért azt gondolom hogy talán picivel inkább ez a nőnek kéne fontosabbnak lenni.(tudom konzervatív ).

Mindketten 2 munkahelyen dolgozunk de én mindig az ilyen rövid munkát mint edény elrakás, ruha hajtogatás szóval az ilyen rövidebb dolgok mindig megcsinálom. Párom ezt elintézi majd hvgn ha lesz időm.. Megértenem ha ezt mondaná pl.az egész lakás kitakaritasara na de h a pár perces munkára is ez legyen a kifogás..ennyi erővel akkor pl.inni se lenne ideje mégis iszik ha szomjas..

31f

2019. jún. 7. 10:40
 1/2 A kérdező kommentje:
Magamtól figyelek a rendre viszont azt elvárom h mindketten figyeljünk a rendre és ha én még tudom tenni ennyi munka mellett akkor ő ugyanezt miért intezi el egy 'majd ha lesz időmmel'..?
2019. jún. 7. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Es neked miert esik nehezedre eltenni?

Semmit nem csinal? Nem pakol abszolut semmit el? Maga utan se? Remdetlenseget hagy, olyan mertekben, hogy kb maszik a kosz is utana?

Szerintem nem csak a noknek kell pattentra rendet tartaniuk..

Ha nyilvan nagyon hagyja magat az mas, gusztustalan, de azert te is eltudod tenni.. hiaba dolgozol te is.

2019. jún. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!