Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A féltékenynek miért nem számít semmit az amikor mondod dehisz én szeretlek nem is tennék ilyet, hanem fújják tovább a gyanusítgatásokat, vádakat?
Semmit nem jelent nekik a másik érzése? Az sem amikor azt mondja, szeretlek? Nem hallják meg? Nem érdekli őket? Semmibe veszik?
Vagy nincs nekik jelentése, súlya? Ha meg nem hiszik miért nem lépnek ki? Ha azt hiszik csalva vannak, nem szeretik őket, miert nem fordítanak hátat?
Mit lehet mondani ami számít, amitől abbahagyják?
Nem vagyok féltékeny típus eddig csak egy, barátnőmmel voltam az. A kapcsolat elejétől kezdve rombolta a bizalmat. Az ex pasijaval kommunikált, chat...stb
7-8honap után erőltettem, kiölte a bizalmat, elmúlt a szerelem.
Szóval ember függő ki miből mit vált ki. Előtte 5evig éltem együtt valakivel akire egyszer sem voltam féltékeny mert nem adott rá okot. Kicsit sztem gondolkodj el milyen jeleket adsz a párodnak amiért ezt gondolja.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!