Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képes a párom ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes a párom ennyi áldozatot hozni értem, miközben én 11 éve ezt teszem?

Figyelt kérdés
11 éve vagyunk együtt, van 2 fiunk, egy 9 és egy 4 éves. Tavasztól őszig hétvégente esküvőkre szokott járni zenélni, mint dj, illetve egész évben klubokban zenél. Ez egy elég sajátos életformát követel, amihez nekem, nekünk is alkalmazkodnunk kellett. Általában éjszaka nincs itthon, reggel 6-ra ér haza, amikor mi kelünk a gyerekekkel, majd alszik 4-5 órát, ha nagyon fáradt, akkor délután is 1-2-őt. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor vitte el a gyerekeket oviba, suliba. Mindig kap ételt az útra, hogy ne a benzinkutakon kelljen gyorskaján élnie. Sorolhatnám még, a lényeg, hogy nagyon sok áldozatot hozok érte. Adódott egy lehetőségem, hogy kimenjek 3 hónapra Spanyolországba munkaügyben. A gyerekeket nem tudnám magammal vinni, így rá hárulna a velük való foglalkozás erre az időre, plusz a nagyszülők is besegítenének hétvégente (hétköznap dolgoznak, valamint nem egy településen élünk egyikükkel sem). Minderről hallani sem akar a párom, szerinte vissza kellene utasítanom ezt a lehetőséget. Igazságtalannak érzem, hogy ennyi áldozat után ő ezt nem képes megtenni fordított esetben.
2022. ápr. 23. 09:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Már második kommentben hozzátok fel a válást, ilyen biztosan nem történhet, mert nem a férjem, csak az élettársam, nem vagyunk összeházasodva, bár tervezzük. A gyerekeket nem akarom kiszakítani ennyi időre a megszokott környezetükből, plusz nem is tudnék rájuk kinn annyi időt fordítani, amennyit magamtól elvárnék.
2022. ápr. 23. 09:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már ott elveszítettem a fonalat, ha hétvégén dolgozik éjszakánként, akkor hétköznap miért nem tudja a gyerekeket oviba, suliba vinni, hozni? Miért kéne másoknak besegíteni, amikor ott van a saját apjuk? Hétvége ok.,de azt írtad, akkor a nagyszülők intéznék.
2022. ápr. 23. 09:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Azért, mert hétvégén esküvőkre jár, hétköznap pedig klubokban (szórakozóhelyeken) zenél, nagyon ritka, heti 1-2 nap ,mikor nincs fellépése, egész nap itthon van. Éjszakára pedig nem hagynám egyedül a gyerekeket, ahhoz még kicsik.
2022. ápr. 23. 09:48
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
11, oké, akkor még könnyebben pakol és lép le. A lényeget azért gondolom kivetted a két említett kommentből. Nem a válás kifejezés volt a hozzászólás alfája és omegája.
2022. ápr. 23. 09:52
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

ennyit a mai modern, támogató feleségekről...

Aztán csodálkoznak a nők, ha nem akar senki se elköteleződni.

2022. ápr. 23. 10:04
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell áldozat. Együttműködés kell.
2022. ápr. 23. 10:09
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
15 és hol a támogató férfi a történetben? Vagy egyoldalúan csak a férfinak jár a támogatás? A kérdezőnél kevés támogatóbb feleséget ismerek.
2022. ápr. 23. 10:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért teszed ezt 11 éve, mert ő nem akarta és valakinek be kellett vállalni. Szerintem neki nem tűnik áldozatnak, hanem természetesnek a jelenlegi helyzet és nem akar változást, amin nem hiszem, hogy tudsz változtatni. Ennek tudatában érdemes döntened, hogy másra vajon rábizhatod a gyerekeket, amíg nem vagy otthon, egyáltalán szeretnél vele a későbbiekben együtt élni, avagy túl nagy áldozat.
2022. ápr. 23. 10:20
 19/25 A kérdező kommentje:
Már akkor is dj volt, mikor megismertem, elmondta, hogy mivel jár ez az életvitel, elfogadtam, illetve amennyire csak tőlem telik igyekszem őt támogatni. Eddig mindig én szorítottam háttérbe az igényeimet, most elvárnám, hogy ő is megtegye, szerintem nem kérek tőle túlzottan nagy dolgokat.
2022. ápr. 23. 10:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19, szerinte meg igen. Mivel a kényelemből senki nen szívesen ad lejjebb, így, vagy elődöntöd, hogy mész és majd beleszokik, vagy feladod teljesen magad és maradsz. Ennyi a helyzet.
2022. ápr. 23. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!