Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat, ha úgysem lesz hosszú életű?
Figyelt kérdés
Idősebb nő, fiatalabb férfi, korkülönbség 7 év. Egyelőre megy, de a nő tudja, hogy úgyis le lesz cserélve idővel fiatalabbra. Szerelmes, de nagyon szorong attól, hogy hamarosan vége lesz, a férfi ki is fejezte már a bizonytalanságát. Viszont már régen nem volt ilyen boldog, talán sosem lesz már. Mit tennétek? Kilépnétek most vagy várnátok, amíg eldob?2022. ápr. 20. 16:21
11/15 anonim válasza:
Egyszerűen rád unt.Mit kell itt ilyen hülyén megfogalmazni?Se szex,se semmi.Hagyd ott a picsába,ennyi.
12/15 anonim válasza:
Itt nem a korkülönbség a gond.
38 évesen lett a párom egy 30 éves férfi. Született gyerekünk, 7 éve együtt vagyunk, nem leszek lecserelve. Szóval máshol keresd a problémát.
13/15 anonim válasza:
#11 vagyok,na igen ez lemaradt...nem a korkülönbség a gond!Meg ez nem is akkora,hogy lecseréljen.Kihasznál téged,ennyi.A férjem 15 évvel idősebb mint én,nem szándékozom lecserélni!
14/15 A kérdező kommentje:
igen, igazatok van, ez lesz a vége. Próbáltam már kilépni, akkor visszatartott, hogy "dolgozzunk a kapcsolaton" - semmi változás nem történt. Potenciaproblémái is vannak, nem volt hajlandó semmilyen segítséget elfogadni. Szomorú, hogy erre ment rá az utolsó pár évem, amikor még esélyem lett volna családot alapítani.
Köszi a válaszokat és hogy konstruktívan álltatok hozzám!
2022. ápr. 21. 08:44
15/15 anonim válasza:
Sajnálom!Az előző kapcsolatban én is így jártam,pedig csak két év volt a korkülönbség.Az utolso 10 évem azzal ment el,hogy megpróbáltam helyre hozni,a helyrehozhatatlant.Nem sikerült.Ha két ember nem passzol,azonnal lépni kell.Mindenkit erre buzdítok,mert az élet túl rövid.Annyi a különbség,hogy fiatalabb voltam mint te.34 voltam.Akkor jöttem össze a 15 évvel idôsebb férjemmel,akivel közös gyerekünk is született már.Még ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!