Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolat, ha úgysem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat, ha úgysem lesz hosszú életű?

Figyelt kérdés
Idősebb nő, fiatalabb férfi, korkülönbség 7 év. Egyelőre megy, de a nő tudja, hogy úgyis le lesz cserélve idővel fiatalabbra. Szerelmes, de nagyon szorong attól, hogy hamarosan vége lesz, a férfi ki is fejezte már a bizonytalanságát. Viszont már régen nem volt ilyen boldog, talán sosem lesz már. Mit tennétek? Kilépnétek most vagy várnátok, amíg eldob?
2022. ápr. 20. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Kilépnék azonnal
Várnék, még ha tudom is, hogy úgyis elhagynak
10 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hány éves a hölgy és az úr amúgy? Mert nagyon nem mindegy.

Miért fix, hogy "le lesz cserélve fiatalabbra"?

2022. ápr. 20. 16:26
 2/15 A kérdező kommentje:
41 a nő és 34 a férfi. Nagyon valószínű.
2022. ápr. 20. 16:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne lecserélve? A nő már nem akar szülni, a hapsinak még nincs család és szeretne...? Ezt az okot tudom elképzelni. Amúgy ebben a korban szerintem 7 év tökmindegy.
2022. ápr. 20. 16:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a jövőkép egyezik, akkor nem lesz lecserélve.

Megbeszélném a terveinket és a válasz függvényében döntenék a szakítás vagy a kapcsolat mellett.

2022. ápr. 20. 16:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám egy nála tíz évvel fiatalabb sraccal van. Nem lesz csere, teljesen jól kijönnek. Jól kell tudni választani, ez minden korosztályra igaz.
2022. ápr. 20. 18:15
 6/15 A kérdező kommentje:
A nő szeretne gyereket, azonban a szexualitás nem igazán működik. Havi egy alkalomra redukálódott. A férfi a miértekre csak annyit tud mondani, hogy nem tudom. Orvoshoz, párterápiába, pszichológushoz nem hajlandó fordulni. A nő teljesen elveszítette az önbizalmát, a nőiességébe vetett hitét.
2022. ápr. 20. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor a nőnek kene kilépnie, ha gyereket akar, 43 évesen már kicsit ideje lenne normális kapcsolatot létesítenie egy olyannal, akivel családot is tud tervezni. Ha ennyire szarik bele a férfi, hogy nem vagy kielégítve akkor hagyd el.
2022. ápr. 20. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A férfi valószínűleg nem szeretne gyereket és tudat alatt ezért nem szeretne szexelni és nem működik neki.

Keress olyat, aki családot szeretne. 41 évesen már túl cafy azon a koron, hogy ráérsz......

2022. ápr. 20. 21:17
 9/15 A kérdező kommentje:
8-as úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy tisztáztam, én már gyereket akarok. És igen, igazad lehet, hogy valójában nem akar. CSak jó lett volna akkor, ha nem hiteget.
2022. ápr. 20. 21:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki mellett szorongani kell mert "kifejezte a bizonytalanságát", az a kapcsolat kukaérett, függetlenül a felek korától.
2022. ápr. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!