Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig bírnátok egy intimitás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírnátok egy intimitás nélküli párkapcsolatban maradni ?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk házasok, de van egy közös gyermekünk aki 3 éves. Mint szülők jól működünk együtt, nevelési elveink szinte mindenben megegyeznek, ilyen téren nincs probléma. Viszont mint egy pár teljes mértékben megszűntünk létezni. Leszámítva a kapcsolat elejét , mindig én kezdeményeztem , amit tavaly augusztusban megelégeltem, ennek eredménye: semmi sincs azóta köztünk. Elegem volt abból, hogy folyton én szaladok utána és a válasza nagyjából : “Jajj Istenem csináljuk akkor ” , az együttléteink minősége is borzalmas volt. Abszolút semmi jele annak, hogy ezen változtatni akarna, én minden női trükköt bevetettem, külső segítséget is szerettem volna kérni, de ezt ő elutasította mondván ő nem hajlandó a (nemlétező) szexuális életéről beszélni mással. Kezdem elveszteni az összes önbizalmam…. Olyanok vagyunk mint a lakótársak…. Se szex, se csók , se egy jó szó… Kétségbe vagyok esve.
2022. ápr. 19. 12:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem eddig se kellett volna bírnod.

29/F

2022. ápr. 19. 12:59
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy alapvetően mások az igényeitek intimitás terén, ez sajnos nem orvosolható megbeszéléssel, hiszen ha ő nem vágyik rá, akkor nem tudod erőltetni.

Ez már a gyermek születése előtt is így volt? Bennem felmerült a kérdés, hogy miért maradtatok együtt, ha ennyire különböznek az igényeitek?

2022. ápr. 19. 12:59
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapig bírnám nagyon max és meg is lennék lepodve, mert minden nap együtt vagyunk, nem megyünk el egymás nellett, simogatás, ouszi vagy csók nélkül, így elég végzetes dolognak kéne történnie, hogy ez megszűnjön. Az teljesen a kapcsolat végét jelentené.

Nekünk is lassan 3 eves a gyerekünk.

2022. ápr. 19. 13:00
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennek már vége.
2022. ápr. 19. 13:02
 5/23 A kérdező kommentje:
A terhesség alatt kezdődött igazán a 0 intimitás.
2022. ápr. 19. 13:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyi ilyet olvasok és mindenhol ott a gyerek.csak kíváncsiságból, gyerek előtt nem volt ilyen?
2022. ápr. 19. 13:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Már látom a választ. Sajnálom, szörnyű lehet.

Ha lépsz ki ebből, teljesen fel fog emészteni.

2022. ápr. 19. 13:13
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez 4 éve tart, akkor én ezen már nem gondolkodnék. A gyereknek is jobb, ha minél hamarabb szétmentek, és nem a teljesen elhidegült, vagy éppen gyűlölködő szüleit látja maga körül. Nektek meg jár egy olyan partner, aki boldoggá tesz, ha már egymást nem tudjátok.
2022. ápr. 19. 13:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ő mond arra valamit, hogy miért nem igényli, mit hiányol, miért nem akarja az egészet?

Amúgy szét is mehettek és lehet osztott gyerekfelügyelet, szerintem ha szülőkként jól tudtok együttműködni, akkor ez működőképes lehet. Most sem igazán tűntök egy párnak, szóval a békés szakítás sem annyira elvadult ötlet, szóval ez működőképes lehet.

2022. ápr. 19. 14:11
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is pont erre gondoltam, hogy tulajdonképpen itt már csak a kimondása hiányzik valaminek, ami már régóta nem párkapcsolat, csak közös gyerekfelügyelet.
2022. ápr. 19. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!