Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon kepes lenne ra, avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kepes lenne ra, avagy kepes is volt ra hogy megcsaljon?

Figyelt kérdés
Sziasztok!En egy 31hetes kismama vagyok,elettarsi kapcsolatban elek a parommal..eleg hamar jott a baba meg egy eve lesz csak hogy egyutt vagyunk...Egyszer veletlen mar elkaptam randikero sms el mert epp sms t irtam a telojarol,es meglattam hogy az exet hivja randira...na akkor elhagytam de megmagyarazta hogy csak ki akart vele tolni hogy varja ott a hidegbe o meg nem megy el...ok elfogadtam ha akartam ha nem muszaly volt a baba miatt...most pedig mivel mar nem bizok benne,ezert folyamatosan kutatok utana...megtalaltam a telefonszamlan hogy tobbszor is hivogatta a csajt (kimeno hivasok)7percekre minden honapban elofordult a szamlakon ahogy lattam,es visszaneztem...megbeszelni nem lehet velem mert egybol kiabal es vadaskodik (egy terhes non)A tamadas jo vedekezesre en erre aztmondom...Szerintetek mit csinal a hatam mogott?Mire gondoljak?Egyszer elkaptam egy email el is hogy a csaj irta neki hogy "vartam a hivasod" (de o aztmondja hogy mar leallitotta a csajt meg irt neki elottem is hogy hagyja ot beken mert gyerekunk lesz...dehat ezt mar lehet elore megbeszeltek hogy ezt irja majd a csajnak!!Vagy en dramatizalom tul?Segitsetek kerlek adjatok tanacsot!Ketsegbe vagyok esve!!Es minden nap ezen idegeskedem!!
2008. dec. 17. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataimból adódva két dolog lehet:

1. A pasid egy undorító gusztustalan féreg és nincs jobb dolga, mint az exét idegesíteni és bosszantani...még mindig jobban foglalkozik az ő életével és annak tönkretételével, mint veled meg a babával. /Engem az egyik exem mondvacsinált indokokkal perelget be állandóan, vagyis csak próbál, mert nem igazán ért hozzá és kéthetente leveleket meg képeslapokat írogat, miközben állítólag nagyon boldog az új barátnőjével. A párom persze már azon gondolkozik, hogy lassan agyon kéne ütni, mert az ilyen nem is ember./

2. Egy ennél is undorítóbb féreg és kettős játékot játszik. Szédíti a volt barátnőjét, hogy így szereti meg úgy szereti és vissza akarja kapni.

Esetleg tegyél róla, hogy a csaj, (ha még nem tudja) tudja meg, hogy Te terhes vagy a pasidtól.

2008. dec. 17. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én azt gondolom, hogy még fiatal a kapcsolatotok és hogy nem igazán gondolja komolyan ezt a gyerek dolgot. Talán menne vissza az exéhez, mert nála nincs ez a "veszély". ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem a párodat a gyerek zavarja és ő még nem érett erre a dologra.
2008. dec. 17. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Szevasz, szerintem simán félredug.

Lehet, hogy megijedt a hirtelen teherbe-esésedtől...

A csajok hamar befordulnak az első terhességtől, és mindennel foglalkoznak, csak a pasit felejtik ki az egészből.

Légy szexi még az utolsó hónapban is. Ne viselj kertésznadrágot, ne viselj klumpát, ne viselj zsákruhát, és amennyire csak lehet, mozogj kecsesen. Ne hanyagold el magad, járj (terhes)tornára, ne maradj szőrös, kérd meg, hogy segítsen borotválni ott, ahová már nem látsz :))

Ahelyett, hogy kutatnál utána, légy kedves, és szeretkezz vele gyakran. Fényképeztesd magad sokat meztelenül.

Imádni fog terhesen is...

2008. dec. 18. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
NE haragudj, hogy ezt írom, de simán félredug. És szerintem korai volt neki mind az összeköltözés, mind a gyerek, és ráadásul még a régi kapcsolatát sem tudta lezárni. Nem tudnál esetleg hazaköltözni néhány napra? Mivel írtad, hogy a megbeszélés nem vezet sehova, talán egy drasztikus lépés megvilágítaná a helyzetet. Ha nem keres téged, vagy ímmel ámmal, akkor tiszta sor, el kell hagynod. Ha meg kapar utánad, akkor szerintem hajlandó lesz normálisan kommunikálni veled, és megoldani ezt az áldatlan helyzetet.
2008. dec. 18. 17:19
 5/9 A kérdező kommentje:
egyszer mar elhagytam es konyorgott hogy menjek vissza 3 napig nem hagyot 200 uzenetet hagyott egyfolytaba hivogatot,es visszajottem megbocsajtottam neki.Ami az onmagam elhanyagolasat illeti:manikur,pedikur,fodrasz mindenhova megyek es nem oltozom oreganyosan hanem divatosan amugy is vekony alkat vagyok dehat nemtom mi lehet a baj(az agyba is megertjuk egymast) Azert koszi a valaszokat
2008. dec. 18. 17:49
 6/9 A kérdező kommentje:
jah es borotvaval se vagyok osszeveszve:) tukorrel egyszeru megoldani :)
2008. dec. 18. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem még viszonya van az exével. Még az is lehet, hogy a csaj tudja, hogy babát vársz, csak nem érdekli. Vannak ilyen ribik, tapasztalatból írom. Szerintem 7 percen keresztül nem a kertészkedésről beszélgetnek, de nem is tanácsot kér a párod hogyan lehet mintaférj és apa...

Ilyen a világ, a párod valószínüle megrémült a családfői feladatoktól, és a hiúságát legyezgeti a csaj.(még így is jó nála) vagy bocsi, de nem érdekli különösebben, hogy ő már lassan apa lesz. A vadászösztöne még most is csúcson van, nem érett meg lelkileg. Várd meg mi lesz a helyzet ha megérkezik a baba.

Komolyan érdekel mi lesz veletek. Remélem nem leszel egy kétségbeesett anyuka, aki azon agyal hol lehet a párja, amíg te a babával otthon vagy. Annál szörnyűbb nincs, mint kételyek között élni, hogy vajon nem más nővel van-e és szeret-e téged vagy csak kötelességből van veled?

Egy tuti, a pasik úgy hazudnak, mint a vízfolyás! Kérlek nyisd ki a szemed, amíg nem késő, ne a baba előtt menjen tönkre a családi életetek!

2008. dec. 19. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem győzödj meg róla személyesen,azaz amikor ilyen randikérő sms-eket olvasol,te is menj el a helyszínre vagy kérj meg egy ismerőst ,hogy kövesse.Szemét módszer állítólag,de nem jobban mintha kiderül,hogy megcsal.
2008. dec. 19. 15:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat es a tanacsokat,de fogalmam sincs mit tegyek kivagyok borulva terhesen es egyfolytaban az jar az agyamban mikor beszel mar azzal a novel fhuu szar nagyon!De amilyen az adjon isten...:)
2008. dec. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!