Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszél így velem a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél így velem a barátom?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, de nem igazán tudom hova tenni a viselkedését. Eleinte csak csupa jót mondott rólam, már meg nem. Semmi pozitívumot nem tud velem kapcsolatban mondani.

elkészítettem neki a kedvenc kajáját, arra is azt mondta evett már ettől finomabbat. Meg egyszer viccből azt mondta büntetésből nem szexel velem, gondolkodjak el azon, hogy ezerszer jobban bánjak vele, mint most.

Egy pár dolgot a szobámban úgy hagytam, ahogy nem szoktam, ezért már én milyen trehány vagyok. Igazán értékelhetném, milyen sok dolgot megtesz értem.

2022. ápr. 18. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mert egy igazi paraszt, te meg hagyod. Becsüld már magadat, legalább te, ha már ő nem teszi. Neked tényleg ilyen "társ" kell?
2022. ápr. 18. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha folyamatosan csak szekál és lehúz akkor minek vagy még vele? Jah szereted oké akkor nyeljed tovább.
2022. ápr. 18. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy suttyóval jöttél össze! Rúgd ki, találsz 100x jobbat.
2022. ápr. 18. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, hogy te vagy a nő. Férfiként azt javaslom, hogy gondolkozz el azon, hogy biztos egy ilyen férfire van szükséged, aki nem becsül meg?
2022. ápr. 18. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Igazából nem...nem talal jobbat! Es egy nő inkabb van egy bántalmazo kapcsolazban, mint egyedul
2022. ápr. 18. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Te választottad őt, akkor most edd meg a főztödet. Lett volna lehetőséged összejönni egy rendes sráccal is, de neked ez a proli bika kellett. Majd legközelebb jobban választasz.
2022. ápr. 18. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

5/6 anonim ***** válasza:

inkább úgy mondanám, hogy inkább van BÁRMILYEN kapcsolatban egy helyes pasival, mint egy incellel

2022. ápr. 18. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert bántalmazó.

Mentális zavar, nem tudod kigyógyítani.

2022. ápr. 18. 16:29
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Az incelek mindenek...csak nem rendesek! A világ mocskai vagytok, akik szerint a nök elnyomása/ujraelosztása rendben van! Semmivel sem vagy jobb, mint a kérdezö pasija

2022. ápr. 18. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

9/9 anonim ***** válasza:

ha nem vagyok jobb, akkor hogyhogy kérdező pasijának van csaja én meg szűz vagyok?

2022. ápr. 18. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!